Skip to content

Familie Van Noppen

We hadden de tip gekregen van onze buurman om eens bij Middelkoop te gaan kijken, dus besloten we een bezoek te brengen aan hun showroom. We waren direct onder de indruk van de uitgebreide collectie en kwamen al snel op een aantal ideeën.”

We maakten een afspraak met Hans Mulder, die ons was aanbevolen. In eerste instantie leek het niet mogelijk om onze ideeën goed uit te werken in de beschikbare ruimte. Maar nadat hij ons een bak koffie had gegeven en zelf weer aan het puzzelen was gegaan, kreeg hij het toch voor elkaar!
Hoewel we ook andere zaken in Utrecht hadden bezocht, kwamen we uiteindelijk weer bij Middelkoop uit. Ze waren misschien niet de goedkoopste, maar wel de beste! Een belangrijk punt dat ons aansprak, was hun betalingsbeleid: betaling vindt pas plaats nadat alles klaar en in orde is.

Hans heeft ons enorm geholpen en meegedacht bij het ontwerpen van de keuken. Vooral over de indeling en de functionaliteit van de ruimte. Zo kwamen we op ideeën zoals het plaatsen van de wijnklimaatkast bij de eetkamer en het creëren van een koffiehoek in de erker om meer doorloopruimte te creëren. Het eiland werd een schiereiland in plaats van een losstaand element. Het eindresultaat is een mix van onze ideeën en de creativiteit van Hans.

 We zijn absoluut tevreden met het hele traject. De levertijden werden via de aanbevolen keukenmonteur duidelijk gecommuniceerd, zodat we alles op tijd in huis hadden voordat de installatie plaatsvond. Ook gaf de monteur waardevolle adviezen, zoals het plaatsen van stofschotten naar andere ruimtes tijdens de werkzaamheden. De monteur die de keuken heeft geïnstalleerd, was zeer ervaren en regelde ook de planning met de andere vakmensen, zoals stukadoors en schilders. Het hele proces verliep soepel en vlot.

Hans zelf is ook een keukengek en houdt van lekker eten. We hadden een culinaire klik. Hij adviseerde ons om sous-vide te gaan koken en de vacumeerlade te combineren met een stoomoven. We willen nu nooit meer anders!

 Op basis van onze positieve ervaring zouden we Middelkoop zeker aanraden aan vrienden en kennissen.

Gerben en Anneke Fotografie - 230614 Van Noppen, Nieuwegein 1

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.