Skip to content

Mijn Middelkoop

Goed dat u op deze pagina bent. Mijn Middelkoop is een persoonlijke omgeving waarin alle informatie rondom uw keuken staat. Denk hierbij aan het correspondentieadres, het afleveradres, het keukentype, de apparatuur, het werkblad, de technische tekeningen, het orderbedrag en uw persoonlijke adviseur.

Alle aanpassingen die tijdens het koopproces worden gemaakt, worden tijdig verwerkt. Zo kan een tekening nogal eens worden aangepast. In uw Mijn Middelkoop omgeving treft u altijd de meest actuele informatie en de meest actuele documenten. Handig, toch? U kunt inloggen met uw referentienummer en het bijbehorende wachtwoord. Deze gegevens treft in de bijlage van uw order.

Wanneer u bent ingelogd, komt u in een portaal terecht. Klik op één van de menu-items om uw gegevens in te zien.

Alle informatie rondom uw keuken blijft enkele jaren beschikbaar en te downloaden. Handig voor als u iets op een later moment nog wilt opzoeken. Ook kunt u, vanuit deze online omgeving, uw persoonlijke adviseur een bericht sturen. Noem hierbij altijd uw referentienummer.

Samenvattend

Transparantie. Daar draagt het Mijn Middelkoop klantenportaal zeker aan bij. Actualiteit. Ook dat is rondom uw aankoop van belang. Want er is niets zo vervelend, als achterhaalde informatie of verouderde documenten. Overzicht. Overzicht hebben geeft een prettig gevoel en zorgt voor een compleet beeld. Contact. Rechtstreeks een vraag stellen aan uw persoonlijke adviseur, zonder omwegen.