Skip to content

Familie Schenk

Toen we besloten om onze keuken en badkamer te renoveren, waren we op zoek naar een betrouwbaar bedrijf met een goede reputatie. We hoorden veel positieve verhalen via mond-tot-mondreclame over Middelkoop Culemborg, dus besloten we een bezoek te brengen aan hun showroom.

Bij binnenkomst werden we hartelijk verwelkomd en onze eerste indruk van de showroom was zeer positief. Er was een uitgebreid assortiment keukens en badkamers om uit te kiezen. Terwijl we rondliepen, zagen we direct een wastafel die we mooi vonden en deze is uiteindelijk ook gemonteerd in onze badkamer.

De verkoopmedewerkers bij Middelkoop waren buitengewoon behulpzaam. Ze waren vriendelijk, beleefd en dachten echt met ons mee. We hadden al enig idee van wat we wilden, omdat we eerder een badkamer hadden laten plaatsen. We wilden dezelfde kleuren en indeling behouden. We hadden geen behoefte aan een bad, maar wilden juist een inloopdouche. Hetzelfde gold voor de keuken; we hadden al een duidelijk plan in gedachten. We kwamen ’s ochtends om tien uur binnen en om vier uur ’s middags hadden we alles uitgekozen.

Het proces van het ontwerpen van onze keuken verliep soepel. Met behulp van een 3D-programma konden we alles duidelijk zien. We waren verwend met een grote badkamer, dus we wilden ervoor zorgen dat deze ruimte zo praktisch mogelijk werd ingedeeld.

Gedurende het hele proces verliep de communicatie tussen ons en Middelkoop vlekkeloos. Ze waren altijd bereikbaar voor vragen en hielden ons op de hoogte van de voortgang. We waren zeer tevreden met de levertijd van de keuken. Alles was perfect afgestemd met de vakman die alles bij ons kwam installeren. Hij werkte nauw samen met het team van Middelkoop om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes liep.

Alles bij elkaar genomen zijn we zeer tevreden met onze ervaring bij Middelkoop Culemborg. Ze hebben aan al onze wensen voldaan, hebben goed geluisterd naar onze specifieke eisen en hebben uitstekende service geboden. We genieten nu elke dag van onze prachtige nieuwe keuken, badkamer en toilet, en we raden Middelkoop Culemborg zeker aan aan anderen die op zoek zijn naar kwaliteit!

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.