Skip to content

Familie Leune

Ons huis is gebouwd door Variahuis. Variahuis heeft een samenwerking met Middelkoop Culemborg om de projecten te voorzien van onder meer vloeren, keukens, toiletten en badkamers.
Het is een groot voordeel dat bij oplevering dit allemaal al gedaan is. Zo hadden we zelf ook geen last van planning, omdat dit allemaal al geregeld was toen het huis opgeleverd werd.

We zijn zelf één hele dag bij Middelkoop geweest. Daar zijn we begonnen met de badkamer. We hadden goede adviseurs. Danny voor de badkamer en Eva voor de keuken. Beiden hebben ze echt een goede kijk op alles.

Qua vloer hadden wij wel een idee, maar de indeling is bijvoorbeeld helemaal omgegooid en anders geworden. We wisten wat we wilden en toch zijn er nog betere ideeën van de adviseurs uitgekomen. Heel fijn dat er zo meegedacht wordt.

Over werkelijk alles zijn we heel erg tevreden. We zijn behoorlijk perfectionistisch en keken dan ook echt met een kritische blik. Zou de vloer er wel netjes in gaan? Wordt alles wel netjes afgewerkt? Maar we dachten toen het klaar was: wauw, wat ligt dit er perfect in! De service hebben ze hoog staan bij Middelkoop. Alles is dan ook heel goed verlopen.

Middelkoop scoort wat ons betreft een ruime 9. Het eindresultaat is perfect, de adviseurs zijn echt kundige mensen en de monteurs zijn ware vakmannen met jaren ervaring die weten wat ze doen.

Alles onder één dak bij Middelkoop, dat is zo fijn. Voldoende keuze uit keukens, badkamers en vloeren. Er zijn allerlei frontjes en materialen te zien. Alles wat we wilden zien, was ook daadwerkelijk te zien. Het is gewoon een mooie, goede zaak!

Gerben en Anneke Fotografie - 230120 Leune, Nieuw-Beijerland (24)

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.