Skip to content

Familie Koppers

We waren nog niet bekend met Middelkoop, maar hadden er wel van gehoord. We dachten dat het een grote organisatie was, terwijl we zelf liever een kleiner en persoonlijker bedrijf zochten. Vrienden vertelden ons dat het groot lijkt, maar dat het een heel persoonlijk bedrijf is.
We zochten qua persoon iemand die out of the box kon denken. In Eva hadden we dan ook de juiste persoon gevonden. Zij vroeg ons waarom we ons idee niet helemaal anders zouden bekijken. Ze begreep wat ik bedoelde.

Ik had iets in mijn hoofd waarvan Eva dacht dat het ook helemaal anders kon. We wilde drie losse elementen gebruiken, waarvan één een eiland, maar de indeling ervan kon heel anders volgens haar. Nu de keuken geplaatst is, zou ik serieus ook niks anders meer willen. Alle keuzes zijn goed en alles zit erin zoals we het prettig vinden. De open vakken, de gouden handvaten, het eiland, alles!

Wat we heel bijzonder vinden en waarin Middelkoop zich enorm onderscheid van andere aanbieders, is het vertrouwen in hun klanten. De investering van onze keuken was hoog en toch hoefde we geen euro aan te betalen.

We zijn heel erg blij met het eindresultaat. De kleuren (we hadden drie basiskleuren) komen goed samen met de elementen van de keuken. Een interieurstylist heeft hierin meegedacht en aangegeven wat goed was of wat beter kon.

Als er puntjes waren die nog aandacht nodig hadden, werden die perfect opgelost. Zelfs kleine details die ik storend vond, kregen de volledige aandacht. Je wordt te alle tijden serieus genomen.

Bij het aanschaffen van een keuken is het belangrijk om bij jezelf te blijven en te kiezen wat je zelf wilt. Laat je adviseren en denk goed na over de indeling ervan. Een keuken koop je maar één keer. Niet teveel concessies dus! Wil je twee ovens? Dan komen er twee ovens, ook al zou één oven beter passen wat de indeling in de wand betreft. Ook hierin was bij Middelkoop niks te veel en alles mogelijk!

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.