Skip to content

Familie De Fijter

We zijn prima tevreden met onze ervaring bij Middelkoop. Vanaf het begin hadden we een goed gevoel.
Middelkoop heeft een goede reputatie dus was het voor ons vanzelfsprekend om daar voor een keuken te gaan kijken.”

Het hele proces verliep soepel. Door een brand waren we genoodzaakt om het proces te versnellen. Gelukkig was Middelkoop heel flexibel en kon de planning worden aangepast aan de situatie.

Het contact met de adviseur verliep prettig. Ze begreep wat we wilden en dacht goed met ons mee. Ze wist onze ideeën om te zetten in een praktisch ontwerp. We voelden ons goed geholpen en begrepen.

We zijn vooral blij met de ruimte die we nu hebben in onze nieuwe keuken. Het is veel groter dan onze vorige keuken, wat het koken veel gemakkelijker maakt en we hebben veel meer bewegingsruimte.

De service die we van Middelkoop hebben ontvangen, was heel goed. Alles werd netjes afgehandeld. Toen we aangaven dat we graag een extra besteklade wilden, werd dit snel geregeld.

We zouden Middelkoop een 9 geven. We zijn zeer tevreden met het resultaat en de service die we hebben gekregen. 

Eén ding is nog leuk om te vermelden: in eerste instantie zagen we niet de meerwaarde van een Quooker, maar de adviseur overtuigde ons dat het handig zou zijn. Uiteindelijk hebben we er een laten installeren en nu zijn we er blij mee. We gebruiken hem zeer regelmatig.

We raden Middelkoop graag aan anderen aan die op zoek zijn naar een betrouwbare keukenleverancier. Ze hebben ons geholpen om een mooie keuken te realiseren, en daar zijn we echt heel blij mee!

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.