Skip to content

Mijn passie: De kokendwaterkraan van Quooker

“Dit is zo ideaal. In mijn nieuwe huis komt deze kraan er zeker ook.” Keukenadviseur Henk vertelt enthousiast over zijn passie: De kokendwaterkraan van Quooker.

Efficiënt en veilig

“De Quooker kranen zijn niet meer weg te denken. Het werkt super efficiënt, snel en het is ook nog eens veilig. Er stroomt pas kokend water uit de kraan, wanneer ik de bedieningsknop twee keer heb ingedrukt en vervolgens heb gedraaid. Een rode lichtring gaat bij het tappen gloeien.”

Druppels

“Daarnaast is de kokendwaterstraal niet massief, maar bestaat deze uit druppels. Zodoende trek ik mijn hand tijdig terug, mocht ik mijn handen per ongeluk onder de straal houden. Er zijn diverse modellen leverbaar; een kokendwaterkraan én mengkraan gecombineerd óf los van elkaar.”

Alles uit één kraan

Nieuw is de Quooker CUBE. “Daarmee haal je alles uit één kraan. Naast kokend, warm en koud water, nu ook koel bruisend en gefilterd water. Vertel ik er binnenkort meer over in de showroom van Middelkoop?” Henk bespaart straks veel tijd met de Quooker kraan. U ook? Ideaal!

Mijn passie

Zodra de naam van het product wordt genoemd, begint de adviseur enthousiast te vertellen. “Kom eens mee, dit moet je echt zien.” Ik maak u er graag deelgenoot van. Noem het een passie. Een passie voor het product. Een product dat het geheel weer wat mooier maakt.