Skip to content

Mijn passie: Bora, afzuiging in de kookplaat

Dat werkt! Keukenadviseur Bas vertelt enthousiast over zijn passie: Het Bora afzuigsysteem, dat in de kookplaat zit verwerkt. Een korte impressie.

Geïntegreerde afzuiging

“Een afzuigkap heeft beperkingen. Daarom is er onder andere gewerkt aan het integreren en minimaliseren ervan. Bora heeft de afzuiging verwerkt in de kookplaat en de laatste jaren verder geoptimaliseerd. De ruimte wordt hierdoor optimaal ingedeeld en benut. Visueel maakt het de keuken ruimtelijker en daarnaast kunt u uw hoofd niet meer stoten aan de randen of hoeken van de afzuigkap.”

Schone lucht

“De dampen en geurtjes, die bij het koken vrijkomen, stijgen niet op, maar worden direct weggehaald bij het kookveld of uit de pan. Vetdeeltjes uit de kookdampen worden direct opgevangen in het roestvrijstalen vetfilter. Deze kunnen zich dus niet meer hinderlijk door de ruimte verspreiden.”

Makkelijk schoon

En het schoonmaken van het afzuigsysteem? “Dat doet de vaatwasser voor mij.” Adviseur Bas laat u graag de verschillende mogelijkheden zien. Hebt u straks ook geïntegreerde afzuiging in de kookplaat? Dat werkt!

Mijn passie

Zodra de naam van het product wordt genoemd, begint de adviseur enthousiast te vertellen. “Kom eens mee, dit moet je echt zien.” Ik maak u er graag deelgenoot van. Noem het een passie. Een passie voor het product. Een product dat het geheel weer wat mooier maakt.