Skip to content

Middelkoop als projectpartner

Een soepel verloop van een project is belangrijk voor alle betrokken partijen, zowel de projectpartners als de klant. Bij Middelkoop begrijpen we dit als geen ander en streven we ernaar om zowel de showroomervaring als het volledige projectproces voor onze klanten zo zorgeloos mogelijk te maken. Of het nu gaat om het kiezen van een keuken, sanitair, tegelwerk of het optimaliseren van de indeling van keukens en badkamers, wij staan klaar om met u mee te denken.

Het voortraject
Vanaf het voortraject leggen we alle afspraken duidelijk vast, zodat deze naadloos worden meegenomen in het verdere traject. Hierdoor kunnen mogelijke vragen en verwarring achteraf tot een minimum worden beperkt. Maar ook tijdens het proces zelf laten we u niet in de steek.

Wanneer zich onvoorziene problemen voordoen, staan we paraat om met u mee te denken en naar de beste oplossing te zoeken. We begrijpen dat elk project uniek is en dat er uitdagingen kunnen ontstaan. Door onze ruime ervaring en expertise zijn we in staat om snel en effectief te reageren, zodat uw project zo min mogelijk vertraging oploopt.

Daarnaast organiseren we in samenwerking met de aannemer kopersavonden, waar alle kopers worden uitgenodigd. Onder het genot van een hapje en een drankje presenteert de aannemer het verhaal en kunnen de kopers de showroom bekijken en afspraken maken. Op deze manier creëren we een informele en gezellige sfeer waarin uw wensen en vragen centraal staan.

Korte lijnen & directe communicatie
Bij Middelkoop geloven we sterk in korte lijnen en directe communicatie. Daarom hebben we vaste projectbegeleiders voor de aannemers, die snel kunnen reageren op vragen en opmerkingen. Dit zorgt voor een efficiënt en gestroomlijnd proces, waarin zaken snel kunnen worden afgehandeld en misverstanden worden voorkomen. Onze showroom is een ware belevenis op zich. Met een oppervlakte van maar liefst 4500 m2 bieden we een uitgebreide selectie van 60 keukens en 40 badkameropstellingen. Wat uw budget ook is, bij Middelkoop is er altijd een passende keuze te maken. Onze showroom is ontworpen om u te inspireren en om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden die er zijn. Onze ervaren showroomadviseurs staan klaar om u te begeleiden en te adviseren bij het maken van de juiste keuzes.

Tijdens het verkoopproces houden we rekening met alle gemaakte afspraken, zodat er geen verwarring ontstaat. Na de verkoop zorgen we ervoor dat u duidelijke technische tekeningen ontvangt, die per bouwnummer worden aangeleverd samen met de definitieve stukken. Hierdoor heeft u altijd een gedetailleerd overzicht van de te realiseren plannen.

Tijdens de bouw & montage
Gedurende de bouwfase nemen we ook de maatvoering van de keuken, badkamer, toilet en ander leidingwerk onder onze verantwoordelijkheid. We controleren zorgvuldig of alles volgens de juiste specificaties wordt uitgevoerd en bespreken eventuele verbeterpunten direct met de uitvoerder. Bij Middelkoop laten we onze klanttevredenheid nooit uit het oog. Als er zich tijdens het bouwproces servicemeldingen voordoen, richten we ons op het in gang zetten of volledig oplossen van het probleem, voordat we de oorzaak ervan bespreken. Op deze manier minimaliseren we ongemak voor u als klant en zorgen we voor een vlotte voortgang van het project.

Service & nazorg
Bij Middelkoop zijn we toegewijd aan het ontzorgen van onze projectpartners en klanten gedurende het gehele projectproces. Met onze ervaring, expertise en uitgebreide showroom bieden we een unieke en complete service die ervoor zorgt dat uw project soepel verloopt. Of het nu gaat om het meedenken bij de voorbereiding, het oplossen van problemen tijdens het proces of het leveren van hoogwaardige producten en diensten, Middelkoop staat voor u klaar.