SieMatic keukens

'Duurzaam design'

SieMatic keukens staan eenzaam aan de top!

De keukens van SieMatic staan aan de absolute top als het gaat om innovatie en design. Elke SieMatic keuken is voorzien van originele oplossingen en bekroonde ideeën.
Dit doen ze terwijl ze tegelijkertijd altijd oog blijven houden voor de praktijk. Aan een SieMatic keuken beleeft u elke dag weer opnieuw veel vreugde.

Keukens die een voorbeeld zijn

SieMatic is een keukenmerk wat sinds 1929 dezelfde doelstelling hanteert: keukens ontwikkelen die een voorbeeld zijn.  
Een voorbeeld in design, maar ook een voorbeeld door het gebruik van de beste materialen. Deze visie zorgt ervoor dat ze al vele jaren een gids zijn op het gebied van ontwikkelingen in keukenland.

Een passende keukenstijl

De keukenwereld van SieMatic kent diverse keukenstijlen, Pure, Urban en Classic. Je ziet het terug in de keukens die bovenaan deze pagina bekeken kunnen worden. 
Met behulp van deze drie stijlen kunt u eindeloos variëren. Zij geven duidelijk richting aan een bepaalde stijl maar tegelijkertijd zijn de mogelijkheden eindeloos.

Maak een afspraak

U krijgt een offerte met 3D tekening

Kiezen voor Middelkoop

  • Keuken, badkamer en interieur op één adres
  • Een familiebedrijf met 80 jaar vakkennis
  • Uw persoonlijke adviseur voor ieder project
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Geen aanbetaling

“Middelkoop is een correct bedrijf, met vriendelijke medewerkers die hun afspraken nakomen.”

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen, dat past bij ons!’

Familie Visch
Gorinchem
Bekijk onze keuken Bekijk alle klantervaringen

Het verhaal van SieMatic

Sinds de oprichting van ons familiebedrijf in 1929 volgen we dezelfde doelstelling: keukens ontwikkelen die een voorbeeld zijn. Een voorbeeld voor de veelheid van persoonlijke ontwerpmogelijkheden, voor de elegantie van het design en voor de perfectie in het verwerken van de beste materialen.
Ook voor de innerlijke waarden willen we steeds weer nieuwe normen stellen. Niet alleen in culinair opzicht is de keuken de plaats waar persoonlijke smaak zich naar hartelust laat beleven. 

Genieten kan men ook van de grote creatieve speelruimte bij het bedenken, ontwerpen en inrichten van de ideale individuele keuken. Voor steeds meer mensen, op de gehele wereld, is de keuken de belangrijkste en meest gebruikte ruimte in huis.
Voor u werken we intensief om het thema keuken telkens weer opnieuw te interpreteren en oplossingen te ontwikkelen waarbij de emotionele meerwaarde net zo belangrijk is als de functionaliteit.
Een SieMatic moet uw leven plezieriger maken, verrijken en u dat geven wat u 't liefste heeft: een keuken waar u elke dag genoegen aan beleeft.  

Ulrich W. Siekmann
Managing Partner / CEO SieMatic Möbelwerke

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
SieMatic keukens - Het verhaal van SieMatic

PURE

Geef genieten in uw leven precies de gewenste ruimte. De SieMatic lifestyle PURE opent u daartoe een schat aan creatieve mogelijkheden. Met ruimteconcepten waarin de functies van de keuken perfect en subtiel zijn geïntegreerd in de architectuur.

Het elegante, minimalistische design van de meubelen uit de SieMatic lifestyle PURE brengt tot uitdrukking wat werkelijk belangrijk is: de blijvende waarde van de geselecteerde materialen en de precieze afwerking tot in het kleinste detail.

SieMatic keukens -

URBAN

 Waar vroeger hard werd gewerkt, wordt nu ontspannen geleefd: industriële gebouwen zijn woonruimtes geworden. bedrijfsterreinen zijn veranderd in tuinen.
Creatieve architecten ontdekken nieuwe levensruimte in onze steden en maken daar attraktieve woningen van. Midden in de stad leven en toch midden in de natuur - dat is tegenwoordig geen tegenstrijdigheid meer.

De onpersoonlijke architectuur van een voormalige industriehal biedt veel speelruimte om van het leven te genieten, de natuur dichterbij te halen en met familie en vrienden te koken en te genieten.
Wie zo woont, richt zich in met persoonlijke meubelen die zich flexibel laten samenvoegen en het gevoel van vrijheid en individualisme versterken. In de SieMatic lifestyle URBAN vindt u precies zulke meubelen, voor de keuken en de rest van de woning.

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
SieMatic keukens -

CLASSIC

 Componeren is een kunst - ook bij interieurdesign. Met dit in gedachten ontwikkelden we in samenwerking met gerenommeerde internationale ontwerpers ruimtelijke concepten voor de SieMatic lifestyle CLASSIC.
Met mogelijkheden die veel verder gaan dan het traditionele keukenontwerp en alle ruimte voor uw eigen interpretatie.

We laten u spelen met stijlen en schijnbaar tegenstrijdige elementen componeren tot een harmonieus geheel. Zo verbindt u oude en de nieuwe waarden op elegante wijze tot uw persoonlijke klassieke interieurdesign.
Leer de wereld van SieMatic lifestyle CLASSIC kennen en ontdek de mooiste woonstijl: uw eigen.

SieMatic keukens -

WAAROM TIJDLOOS DESIGN ALLEEN MAAR DUURZAAM KAN ZIJN

Oorspronkelijk was duurzaam synoniem aan degelijk: vervaardigd om lang mee te gaan. Tegenwoordig gaat het vooral om het effect op de duurzaamheid van het milieu en het leven op deze wereld.
Duurzaam hout komt uit bossen die worden beheerd vanuit ecologisch, economische en sociale principes. Als grootgebruiker van hout voelen we ons nauw betrokken bij het milieu en volgen we alle ontwikkelingen op de voet.
Onze extreem hoge kwaliteitsnormen realiseren we beter bij het realiseren van doelstellingen ten aanzien van duurzaamheid.

Daarbij passen we de nieuwste milieudenkbeelden en technologieën toe. Als producent van kwaliteitskeukens nemen wij ook onze verantwoordelijkheid met betrekking tot de kwaliteit van het milieu, zo bepalend voor de kwaliteit van het leven.
De resultaten willen we graag bewijzen, door ze te laten controleren door onafhankelijke, erkende instanties. Omdat die serieus, transparant en zinvol zijn.

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
SieMatic keukens -

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 136 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist