loading_nice

Moderne keukens

Spannende kleuren en strakke lijnen

Moderne keukens zijn robuust en stoer

Moderne keukens kenmerken zich door de strakke belijning en weinig rondingen. De ruimte is overzichtelijk en strak van vormgeving.
Deuren van moderne keukens zijn vaak vlak, in hoogglans en greeploos uitgevoerd. Onderkasten hebben brede laden, bovenkasten hebben horizontale klepdeuren. 

Strakke moderne materialen

Strakke zakelijke materialen zoals beton, roestvrij staal en hardsteen zorgen voor de eyecatchers in de moderne keukens. En uiteraard …… het liefst een krachtige, stoere, langwerpige eettafel waar in ieder geval 6 personen aan kunnen eten. 

Uw eigen moderne keuken

Middelkoop weet heel goed hoe we uw ideeën moeten vertalen naar uw persoonlijke moderne keuken. In onze 3.500 m2 grote showroom vindt u alle keukenstijlen ruim vertegenwoordigd.
Samen met onze adviseurs kunt u ideeën opdoen. Hun ervaring en uw frisse eigen blik zorgen voor een samenspel wat garant staat voor een unieke eigen moderne keuken.

Maak een afspraak

U krijgt een offerte met 3D tekening

Kiezen voor Middelkoop

  • Keuken, badkamer en interieur op één adres
  • Een familiebedrijf met 80 jaar vakkennis
  • Uw persoonlijke adviseur voor ieder project
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Geen aanbetaling

“Middelkoop heeft geen aanwijzingen nodig.”

'De montage is prima verlopen. Bij de monteurs van Middelkoop hoef je er niet bij te staan om ze aanwijzingen te geven. Ze hebben verstand van zaken.'

Familie Luttervelt
Gorinchem
Bekijk onze keuken Bekijk alle klantervaringen

Industrieel Wonen: wél stoer, niet ongezellig

Nogal wat mensen denken dat industrieel wonen een eufemistische omschrijving is voor een kille en kale woning. Dat klopt echter niet. Industrieel mag dan wel stoer zijn, ongezellig is het allerminst!
Het komt er op aan voldoende accenten te leggen in je inrichting. Weinig meubelen, veel beton en spaarzaam met decoratieve elementen, dat is in een notendop waar industrieel wonen om draait.

Zwart-witte tinten met felle accenten

Hoe en waarvan iets gemaakt is, mag gezien worden bij moderne keukens. Het materiaal is duidelijk herkenbaar: beton, canvas, hout en metaal. De kleurencombinaties worden vaak beperkt tot verschillende tinten grijs, wit en zwart.
Om wat meer leven in de brouwerij te brengen, kun je die tinten afwisselen met enkele fleurige, felgekleurde accenten.  Omdat de inrichting vaak minimalistisch is, zijn het vaak echte eyecatchers in het industriële decor.

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
Moderne keukens - Industrieel Wonen: wél stoer, niet ongezellig

Strakke lijnen

U loopt uw eigen moderne keuken binnen en wordt direct overvallen door het gevoel van thuiskomen. Eenvoud, rust, structuur. Probeer eens te ontdekken wat voor effect strakke lijnen op u kunnen hebben.

In een modern interieur komen deze lijnen prachtig tot uiting. Ze lijken door alles heen te lopen en te verdwijnen in het oneindige. Laat u inspireren in onze showroom en ervaar de verrassende kracht van deze bedrieglijke eenvoud.

Moderne keukens - Strakke lijnen

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 138 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist