Design keukens

Bijzonder, uniek, gewaagd en stijlvol

Bent u op zoek naar iets anders? Andere kleuren, ander design, iets wat helemaal is toegesneden op u persoonlijk. Denk dan eens na over een designkeuken.

Een design keuken is origineel

Herkent u zich in de begrippen origineel, bijzonder, uniek en gewaagd. Maak dan een afspraak om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Dit kan bijvoorbeeld ook betekenen dat wij u contact laten opnemen met een van de interieurarchitecten waar wij mee samenwerken.

Stijlvol en bijzonder

Designkeukens zijn bijzonder en stijlvol. Afgestemd op uw persoonlijke smaak, passend bij uw interieur. De keukens zijn uitgerust met moderne apparatuur zodat u van alle gemakken bent voorzien.

Maak een afspraak

U krijgt een offerte met 3D tekening

Kiezen voor Middelkoop

  • Keuken, badkamer en interieur op één adres
  • Een familiebedrijf met 80 jaar vakkennis
  • Uw persoonlijke adviseur voor ieder project
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Geen aanbetaling

“Bij Middelkoop komen ze tenminste hun afspraken na!”

'Na vreselijk slechte ervaringen bij het aanschaffen van onze vorige keuken, besloten we deze keer op zoek te gaan naar een andere en betere keukenzaak,´ vertelt mevrouw Boulogne. ´We kwamen uit op Middelkoop Culemborg. Vrienden van ons hadden positieve ervaringen bij hen, en Culemborg was dicht in de buurt.'

Familie Boulogne
Tricht
Bekijk onze keuken Bekijk alle klantervaringen

Design & stijl

Een design keuken kent geen specifieke stijl. Iedere keukenstijl biedt ruimte voor designmogelijkheden. Het gaat immers om het loslaten van alle vastigheid om te komen tot uw unieke keuken. De meeste designkeukens zijn modern maar laat u zich niet door deze beperking weerhouden. Waar het om draait is dat het uw persoonlijke design keuken wordt.

Aandacht voor materialen

Een ander kenmerk van een designkeuken is de aandacht voor de materialen. Niet alleen kleuren maar ook de gebruikte materialen vormen een essentieel onderdeel van het verhaal van uw keuken. Welke materialen brengen de sfeer in waarin u zich thuis voelt? Welke materialen passen in uw woning. Een industriële loft of een oude boerderij zorgen ervoor dat u tot heel andere keuzes komt.

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
Design keukens - Design & stijl

Samenwerken met interieurarchitecten

Door het inschakelen van een interieurarchitect is het mogelijk om je design keuken naar een hoger plan te tillen. Door onze expertise te bundelen met hun kennis van materialen, ruimtes en hun inzicht in het huis en beleving als geheel komen we tot het optimale resultaat voor u. Bent u nog op zoek naar een interieurarchitect? Neem dan eens contact op met The Home Factory of LOFT Interieurs om te kijken of zij wat voor u kunnen betekenen.

Design keukens - Samenwerken met interieurarchitecten

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 138 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist