Ga naar hoofdinhoud

Uw droomkeuken in 6 stappen

Stap 1 – Doe inspiratie op en bepaal uw behoeften
Verzamel inspiratie en maak een moodboard. Denk na over uw behoeften en wat belangrijk voor is voor u. Tijdens de eerste afspraak in onze showroom zullen we hier verder op ingaan.

Tip: bekijk ook eens de klantervaringen voor extra inspiratie.

Stap 2 – Eerste afspraak in onze showroom
Kom naar onze showroom in Culemborg voor de eerste afspraak. Onze adviseur zal u ontvangen en onder het genot van een hapje en een drankje bespreken we alle wensen. We zullen door onze showroom lopen, die altijd up-to-date is met de laatste trends. Samen met de adviseur gaan we aan de slag met het keukenontwerp, de apparatuur en de materialen. U verlaat de showroom met een keukenontwerp en tekening.

Stap 3 – Laat het thuis bezinken
Neem het gemaakte ontwerp en de tekening mee naar huis en neem de tijd om erover na te denken.

Stap 4 – Vervolggesprek in onze showroom
Kom terug naar onze showroom voor een vervolggesprek. Bespreek eventuele vragen of opmerkingen over het ontwerp en de tekening. Onze adviseur zal alles met u doornemen, want we begrijpen dat een keuken geen impulsieve aankoop is. Zodra het ontwerp helemaal naar wens is, vragen we u om akkoord te geven en stellen we samen de levertijd vast.

Stap 5 – Meten is weten
We plannen een afspraak in waarbij één van onze monteurs bij u langskomt om de exacte maten van de keuken op te meten. We bespreken eventuele afwijkingen tussen het ontwerp en de werkelijke maten. In overleg passen we het ontwerp indien nodig aan.

Wist u dat? Onze monteur tijdens het inmeten van de keuken ook vast een stap verder kijkt? Bijvoorbeeld: woont u in een appartement dan houden we er rekening mee of er een lift aanwezig is of niet.

Stap 6 – Plaatsing van de keuken
De levering van de keuken gebeurt door ons eigen transport en ons ervaren monteursteam zorgt voor de installatie. Een dag voor de plaatsing neemt een monteur contact met u op om eventuele bijzonderheden te bespreken. Op de dag van de plaatsing zal de monteur de keuken installeren en een afspraak maken voor de oplevering. We nemen het afval mee, scheiden dit op een duurzame manier en voeren het netjes af.