Ga naar hoofdinhoud

Familie Van Dodewaard

Middelkoop is een bekende firma met goede referenties. Zakelijk komen we Middelkoop geregeld tegen. We hebben een aannemersbedrijf en bij veel klanten staat een keuken van hen.

Toen we op bezoek gingen in de showroom wisten we al precies wat voor soort keuken we wilden. Een jaar eerder waren we al eens binnengelopen en we zeiden allebei, die wordt het! Een maand of negen later gingen we weer terug om te kijken of het bij de vloertegels past, toen zeiden we allebei tegelijk: ‘deze wordt het zeker niet!’ Het hele plan werd bijgesteld en met tips van Hans hebben we deze nog verder gefinetuned.

Keuken

Deze opstelling hadden we grotendeels ook in ons vorige huis staan. We hebben een paar kleine aanpassingen gedaan en verder is de inhoud van de kasten zelfs bijna overal hetzelfde gebleven. We waren er snel uit bij Middelkoop. ’s Avonds om zeven uur liepen we binnen en om negen uur hadden we getekend en waren we erover uit.

De plaatsing ging goed, helemaal super zelfs. Alles volgens afspraak, het waren nette jongens. Snel ook, met een dag was de keuken helemaal geplaatst. De projectleider is zelf nog even geweest bij het plaatsen van het aanrechtblad en later nog een keer komen kijken of alles ging zoals verwacht.

In de tijd dat wij onze keuken bestelden, hoorden we van anderen dat er veel problemen waren met levering van apparatuur. Wij kregen echter alles netjes én snel geleverd. Geen enkel probleem!

We zouden gelijk weer naar Middelkoop gaan de volgende keer. We zouden zelfs adviseren om alleen maar naar Middelkoop te gaan en niet eens verder te kijken. Iedere dag als we vanuit de gang de keuken in komen lopen zijn we enorm blij!

In eerste instantie dachten we dat een Quooker gevaarlijk zou zijn met kleine kinderen. Wat de boer niet kent, dat eet hij niet, en zo ook hiermee. Maar bij het zien van een Quooker en de werking ervan bij een klant, waren we gelijk overtuigd. We hebben erg veel plezier van!

We zouden Middelkoop gelijk aanbevelen. Ze zijn laagdrempelig, wie je ook tegenkomt in de showroom, ze zijn allemaal klantvriendelijk. Toen we een vraag hadden over de afzuigkap hadden we binnen anderhalf uur het antwoord. Als je belt, weten ze gelijk wie je bent. Je bent geen nummer, maar echt een klant!

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.