Ga naar hoofdinhoud

Familie V. N.

“Met de aankoop van onze huidige woning, staat ons een periode te wachten van verbouwen en keuzes maken. Zo moet er uiteraard ook een nieuwe keuken komen. Op aanraden van de aannemer en architect zijn wij bij Middelkoop Culemborg terechtgekomen. Zij hebben beide goede ervaringen met Middelkoop.”

“We zijn in totaal twee keer in de showroom geweest en hebben Adriaan als vaste adviseur. We weten vooraf al wat voor keuken we willen. De adviseur pakt dit direct goed op en zijn adviezen sluiten naadloos aan bij onze voorkeuren. Hierdoor is de keuken nog mooier geworden, dan we hebben verwacht. De indeling, het materiaal en de verschillende functies passen goed bij ons. Het contact hebben wij als heel prettig, efficiënt en constructief ervaren.”

Keuken

“Onze ervaring met Middelkoop is eigenlijk alleen maar positief. Gaandeweg de verbouwing hebben we nog een paar wijzigingen doorgevoerd. Ook hierin dacht Adriaan goed mee. Hij schakelt zelf met de architect, om het een en ander af te stemmen. De keuken is door een heel deskundige man geplaatst. Deze monteur heeft duidelijk plezier in zijn werk en oog voor detail. Dit alles heeft geresulteerd in een prachtig afgewerkte keuken.”

“Middelkoop komt bij ons over als een heel betrouwbaar, deskundig en solide bedrijf met fijne medewerkers. Een absolute aanrader wat ons betreft.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.