Ga naar hoofdinhoud

Familie R.

“Mijn ouders en zus hebben positieve ervaringen met Middelkoop Culemborg en hebben ons aangeraden om naar dit bedrijf te gaan. We zoeken geen standaard keuken, maar willen qua ontwerp iets origineels. Het moet een woonkeuken met veel opbergruimte worden.”

“Omdat de ramen aan de voorkant van ons huis open moeten kunnen, is het geen optie om daar een werkblad te plaatsen. Het is heel speels geworden door daar juist zitruimte te creëren en het levert ook meer opbergruimte op. We hebben nu aan beide kanten een werkblad, wat erg prettig werkt. Ook hebben we gekozen voor een dieper werkblad. Dit zorgt voor veel meer ruimte en het is daardoor ideaal.”

Keuken

“De adviseur geeft goede adviezen en neemt voldoende tijd voor ons. We hebben drie afspraken gehad. Die tijd hebben we echt wel nodig gehad. De hoge kasten zouden in eerste instantie dezelfde kleur als de rest van de keuken krijgen, maar later hebben we toch gekozen voor een houtkleur. Het is alsnog één geheel en het sluit mooi aan bij de eettafel. We zijn naar de showroom gegaan met een bepaald budget en daar hebben we samen met de adviseur naartoe gewerkt. Er is geen druk op ons gelegd. Je kunt er met bijna elk budget terecht.”

“De montage is prima volgens planning verlopen. Er zijn twee of drie kleine dingetjes hersteld. Dit is keurig opgelost. Onder andere de vaatwasser en de Quooker, die nog geen jaar oud zijn, hebben we meegenomen van onze vorige keuken. Heel fijn dat het kan. We omschrijven Middelkoop als een betrokken, eerlijk, origineel en meedenkend bedrijf en bevelen hen zeker bij anderen aan.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.