Ga naar hoofdinhoud

Familie M.

“Wij zijn al jaren bekend met Middelkoop. Al onze ervaringen met hen zijn positief. We hoeven er dan ook niet over na te denken wie onze keuken, badkamer, toilet en vloer gaat realiseren. Werken met Middelkoop wordt door ons als zeer prettig ervaren.”

“De verbouwing loopt geheel volgens planning en de monteurs werken ontzettend netjes en snel. We hebben dit ook laten weten en onze complimenten betreffende het hele traject doorgezet naar de directie en naar de betreffende monteurs. De keuken bevalt uitstekend en voldoet aan al onze wensen. Het functioneert goed en prettig, ziet er mooi uit (het oog wil ook wat) en er hangt op deze manier ook een gezellige sfeer in de keuken en daardoor ook in het huis. Het ontwerp is in samenspraak tot stand gekomen. Aan de hand van enkele ideeën en wensen en in overleg met de adviseur zijn we tot dit eindresultaat gekomen. Geheel naar onze zin en smaak.”

“Als iedereen thuiskomt voor een familieavond, dan vinden wij het belangrijk dat we met z’n allen aan één tafel kunnen zitten. Hierdoor ontstaat de wens voor een lange tafel. We willen het kookgedeelte graag bij het tafelen betrekken, zodat je tijdens het koken ook betrokken bent bij de visite. Dat is gelukt en we zijn er blij mee. De Miele inductiekookplaat is een echte aanrader. Hij is bij ons na enige twijfel geïnstalleerd, want gas is iets wat we zijn gewend. Het werkt super fijn, het systeem is zeer geavanceerd en heeft veel voordelen. De kookplaat is snel op temperatuur, makkelijk schoon te maken en te onderhouden. Als je een pan optilt, schakelt de kookzone zichzelf uit, wat ook bij overkoken het geval is. Wij vinden het ideaal.”

Keuken

Badkamer

Vloer

Toilet

“Nog een ander pluspunt: Tijdens de verbouwing komen wij erachter dat de glanzende tegeltjes, die wij aanvankelijk hebben uitgekozen, niet geheel voldoen aan de rest van het interieur. Dit willen we graag aanpassen. Middelkoop geeft gehoor aan deze wens en heeft het samen met ons opgepakt. Zo hebben we, zonder vertragingen, het gewenste resultaat behaald.”

“Middelkoop is niet alleen klantvriendelijk tijdens het verkoopproces, maar ook tijdens het verbouwingsproces. Ze zijn flexibel, werken netjes, houden zich aan de gemaakte afspraken en controleren de door hen geleverde producten tijdens de verbouwing en bij de afronding van het hele proces. Zo blijkt er, tijdens het monteren, een ladekast beschadigt te zijn. Dit is door de monteur geconstateerd en met ons gecommuniceerd. Daarna is het product opnieuw besteld. Zodra de ladekast binnen is, komt een monteur het vervangen. Dat is naast de goede kwaliteit, ook de goede service die je bij Middelkoop krijgt. Wij zouden Middelkoop zeker bij iedereen aanbevelen, zowel voor zakelijk als privé. Ze blijven je verrassen met de geweldige producten en uitstekende dienstverlening.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.