Ga naar hoofdinhoud

Familie H.

“Middelkoop Culemborg is een bekend bedrijf in deze omgeving. We hebben gedacht dat de keukens aardig aan de prijs zijn, maar dat valt achteraf best mee. Vooral omdat je bij Middelkoop het totale pakket krijgt. De goede service en nazorg maakt dat we alles uit handen kunnen geven”

“Tijdens het eerste gesprek wordt er al een beeld geschept van alle mogelijkheden. Twee weken later zijn we teruggegaan om alles te verfijnen. Middelkoop heeft veel tijd besteed aan het ontwerp. Een groot kookeiland met veel lades is voor ons een must. Lopend door de showroom worden er suggesties gegeven en voor- en nadelen van bepaalde materialen besproken. De 3D-tekeningen zien er leuk uit. Er worden bijvoorbeeld ook al stoelen meegenomen in de tekening. Eigenlijk weten we al hoe de keuken eruit komt te zien, voordat we überhaupt ergens een handtekening hebben gezet.”

Keuken

“Het plaatsen van de keuken is binnen één dag gedaan. Heel fijn. Je kunt bij Middelkoop altijd iets moois vinden. Er is veel keus en voor elk wat wils. De adviseurs denken in mogelijkheden en dat is erg fijn samenwerken. Als er iets mis is, wordt er niet moeilijk over gedaan en wordt het netjes opgelost.”

“Middelkoop Culemborg heeft kundig personeel in dienst. Ze hebben net dat beetje extra. Bij de receptie word je bijvoorbeeld met een plak zelfgebakken cake ontvangen. We zijn zeer tevreden over het geheel.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.