Ga naar hoofdinhoud

Familie E.

“We hebben verschillende grote ketens bezocht, tot onze interieurstyliste Middelkoop Culemborg aanbeveelt. Vooral het feit dat het een familiebedrijf is, spreekt ons aan. Het ontvangst is vriendelijk, met koffie en een heerlijke brownie. Op het moment dat we een van de showroomopstellingen zien, is het liefde op het eerste gezicht. Een landelijke keuken met een stoer karakter. Precies wat we in ons hoofd hebben.”

“Je kan merken dat de adviseur kennis van zaken heeft. Ze gaat op een verfrissende en vriendelijke manier met ons in gesprek. Haar uitgesproken mening is heel prettig. Ze geeft een eerlijke terugkoppeling omtrent bepaalde ideeën van onze kant en denkt mee over de uitstraling van de hele keuken. Bij elke afspraak is ze stipt op tijd en goed voorbereid. Ze loodst ons op een heel prettige manier door het proces en heeft echt persoonlijke aandacht voor ons. Haar advies om de glazen kast op het aanrecht te plaatsen, in plaats van erboven, heeft goed uitgepakt.”

“Wij vinden de prijzen bij Middelkoop Culemborg reëel. Helemaal in combinatie met de goede service. Op financieel gebied wordt er ook meegedacht. Wij hebben bijvoorbeeld de dikte van het werkblad teruggebracht van 6 naar 4 centimeter. Later hebben we nog een andere spoelbak uitgekozen.”

Keuken

“De monteur is een vakman. Echt iemand van de details. Hij geeft de tip om eerst de vloer te leggen en daarna het eiland te plaatsen. We vinden het heel mooi zo. Bij de levering van alle benodigdheden ontbreekt de juiste kraan. Deze wordt zonder problemen omgewisseld.”

“Al met al is het een heel positieve ervaring. In de toekomst gaan we ongetwijfeld nog eens naar Middelkoop Culemborg.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.