Ga naar hoofdinhoud

Familie Bos

”Middelkoop is ons aanbevolen door vrienden. Zij hebben ruim tien jaar geleden een keuken gekocht bij Middelkoop en daar hing nu een kastdeurtje van scheef. Deze werd kosteloos gerepareerd. Om deze klantvriendelijke en onbeperkte service zijn wij ook naar Middelkoop gegaan. ”

Bij aankoop van ons huis stond er een keuken met kookeiland in landelijke stijl, niet helemaal onze stijl en ook de opstelling en indeling was niet helemaal naar wens. Uiteindelijk zijn we na enkele jaren naar Middelkoop gegaan met nog niet echt concrete ideeën. Met de eerste adviseur hebben we voortgeborduurd op de huidige opstelling, maar daar werden we niet echt enthousiast van. Bij de tweede afspraak hebben we heel bewust gevraagd om een andere adviseur om nieuwe ideeën in te brengen. Toen we naar die afspraak gingen, was voor deze adviseur een dubbele afspraak geboekt. Hans Middelkoop zelf zei toen: “Ik doe het wel”. Hij schoof zijn bureau leeg en zei: “Ga zitten”.

Inmiddels hadden we zelf al een schets gemaakt met een andere opstelling. Hans vroeg ons eerst of we dat wel zo zouden doen, maar hij werd steeds enthousiaster over ons ontwerp. Ondanks de volle agenda nam iedereen ruim de tijd voor ons. We liepen rond in de uitgebreide showroom, Hans liet alle varianten zien en zo kregen wij een steeds beter beeld van de verdere invulling van de opstelling. Met hier en daar enkele praktische aanpassingen vanuit de praktijk, kreeg alles steeds meer vorm. Ondanks best wel wat maatwerk uitdagingen wist Hans met wat creativiteit ons ontwerp op papier te realiseren. Daarna was het aan de werkvoorbereider om het ontwerp daadwerkelijk te gerealiseerd.

Op de montage is ook goed geschakeld. Omdat de keuken nogal wat maatwerk bevat is het aantal ingeplande mandagen voor de montage verhoogd. De broers Van der Ree-Doolaard werden hiervoor ingezet naar grote tevredenheid! Prima jongens, ook zij vonden het wel een uitdaging. Ze namen de tijd voor alles en er werd veel overlegd of dit was wat wij in gedachten hadden. Heel klantvriendelijk, gemoedelijk en ze werken erg netjes. Dat liep allemaal echt prima!

De keuken is helemaal top, helemaal conform verwachting of beter zelfs, maar de Bora springt daar nog boven uit. Die bevalt echt super! We zijn erg trots op onze keuken, die gemaakt is zoals we hem geschetst hadden. Doordat het kookeiland gedraaid is en deze nu in de lengte van de keuken staat, oogt het veel ruimer en valt over de hele breedte het zonlicht naar binnen. We hebben echt iets unieks neergezet samen met Hans.

Door corona waren er wat leveringsproblemen met onderdelen en apparatuur. Maar Middelkoop heeft nog vóór de montage vervangende apparatuur aangeboden om toch maar het werk in één keer af te kunnen ronden. Na de montage bleven er toch wat restpuntjes in verband met de leveringsproblemen. Dat gaf ons de tijd om met wat vernieuwde inzichten wat kastindelingen aan te passen. Ook dat werd gelijk met de restpuntjes in enkele weken aangepast.

Inmiddels is mijn zus ook bij Middelkoop geslaagd voor een nieuwe keuken. We bevelen dit bedrijf dus zeker aan. Het zijn geen commerciële ‘autoverkopers’, maar solide, ingetogen en creatieve mensen. Hans hielp ons alsof het zijn eigen keuken werd. Het inlevingsvermogen is erg goed! Er is zoveel mogelijk, volg je dromen en realiseer ze samen met Middelkoop.

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.