Ga naar hoofdinhoud

Familie B.

“Omdat wij twee keer zijn verhuisd, zoeken wij voor de derde keer een nieuwe keuken. Onze vorige keukens komen bij Middelkoop vandaan. Doordat we zeer tevreden zijn over de begeleiding en service, komen we weer bij hen terecht.”

“Iedere keer zijn wij van goed advies voorzien. Wij hebben drie keer dezelfde adviseur gehad. Dat is erg leuk en het voelt vertrouwd aan. De Bora kookplaat is ideaal. We hebben weinig of geen last meer van kookluchtjes. Het enige nadeel is het geluid die de Bora maakt. Ook kunnen we, dankzij Middelkoop, de oven en vaatwasser vanuit onze oude keuken overplaatsen naar de nieuwe keuken. Dit vinden wij aangenaam.”

Keuken

“Het personeel is meelevend en geeft goed advies. We hebben een royale ruimte in te vullen, waardoor er veel mogelijkheden zijn. De adviseur komt met verschillende ideeën en laten de keuze aan ons over. Het verkoopproces verloopt goed. De installatie hebben wij niet door Middelkoop laten doen. Bij het opleveren is er een hoekje van een keukenlade kapot. Wij hebben dit aangegeven en zijn daarna zo snel mogelijk geholpen. We zijn er naar volle tevredenheid uitgekomen.”

“Wij bevelen Middelkoop aan, omdat ze goede begeleiding geven en perfecte service bieden.”

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.