Donkere badkamers

Verrassende chique schoonheid

Donkere badkamers kom je niet heel vaak tegen. Veel mensen kiezen liever toch een een witte of lichtere badkamer. Men maakt zich zorgen over de eventuele verkoopbaarheid of is bang dat het erg klein gaat lijken. Toch hoeft dat helemaal niet meer. Donkere kleuren in het interieur wordt steeds populairder. Integendeel zelfs, een goed doordachte donkere badkamer geeft juist meerwaarde aan uw huis.

Wij hebben wat gedachten rondom een donkere badkamer op een rij gezet. Zo kunt u zich laten inspireren door ideeën van onze adviseurs en eerdere klanten. Wanneer u overweegt om een donkere badkamer te nemen raden wij aan om een afspraak te maken met een van onze adviseurs. De combinatie van uw ideeën en onze ervaring zorgt ervoor dat u uw ‘compleet persoonlijke’ badkamer krijgt.

Maak een afspraak

U krijgt een offerte met 3D tekening

“We hebben ons eigen idee in onze badkamer kunnen verwerken!”

'Al jaren hadden we het idee om onze badkamer te laten vernieuwen. Na wat beurzen en verschillende winkels bezocht te hebben, zijn we op aanraden van kennissen naar Middelkoop Culemborg gegaan. We hebben een kleine badkamer, maar we wilden hem graag zo gerealiseerd hebben dat hij zo groot mogelijk zou lijken

Familie Scheltens
Culemborg
Bekijk onze badkamer Bekijk alle klantervaringen

Spelen met contasten

Een donkere badkamer vraagt om het aanbrengen van contrasten. Het eerste wat waarschijnlijk bij u naar boven komt is wit. Wit zorgt inderdaad voor prachtige contrasten in de badkamer. Vooral wanneer u voor strakke of moderne uitstraling kiest is dit een van de beste ideeën. Bijvoorbeeld een witte waskom of een wit vrijstaand bad. Maar ook in uw tegelwerk kunt u contrasten aanbrengen.

Wit is echter niet de enige mooie contrastkleur. Wat ook zorgt voor prachtige contrasten is het gebruik van hout. Geheel afhankelijk van uw stijl kunt u kiezen voor juist een lichtere of een donkerdere houtsoort. Vaak wordt dit gebruikt in een plankje voor accessoires of een dikke plank als wastafelblad.

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
Donkere badkamers - Spelen met contasten

Verrassen met licht

Het maken van een een lichtplan is onontbeerlijk voor een donkere badkamer. Wanneer je kiest voor een donkere badkamer staat of valt hij met de juiste verlichting. Bij de wastafel heb je andere verlichting nodig dan rondom het bad of in de douche.

Door dit goed af te wisselen en te werken met verschillende kleuren licht en dimmers kan je in dezelfde badkamer verschillende sferen creëren. Op die manier kun je ‘s morgens fris wakker worden en ‘s avonds heerlijk tot rust komen na een lange dag.

Donkere badkamers - Verrassen met licht

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 137 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist