Design badkamers

De mooiste ontwerpen, beste materialen en modernste techniek

Wat is een een design badkamer?

Wat wij het allerbelangrijkst vinden aan een design badkamer bent u. Alles draait er uiteindelijk om dat uw badkamer net zo persoonlijk en uniek wordt als dat u zelf bent. Dat is de kern waarvandaan wij samen met u tot een design badkamer komen.

Moet ik zelf met alle ideeën komen?

Uiteraard niet. Onze adviseurs hebben ruime ervaring in het meedenken en adviseren van klanten. Wij helpen u na te denken over materialen, vormen en techniek. Wij zullen uw wensen kritisch bekijken en aangeven waar het anders kan en misschien anders moet. Dit alles om tot uw design badkamer te komen.

Hoe kom je dan precies tot een design badkamer volgens Middelkoop?

Allereerst begint het bij u. U ontdekt wat u mooi vind, maar ook hoe u uw badkamer wilt gaan gebruiken. Daarnaast verwachten we van onze klanten ook een beetje lef. Design is niet alleen mooi, het confronteert en verrast ook.  Door het combineren van uw ideeën en onze kennis komen we tot een design badkamer die compleet persoonlijk is!

Maak een afspraak

U krijgt een offerte met 3D tekening

“Middelkoop denkt mee in 'designidee'.”

'Het was voor ons vanzelfsprekend om ook naar Middelkoop te gaan toen wij een nieuwe badkamer nodig hadden. En met het uitkiezen daarvan, ging alles precies zoals bij de keuken!'

Familie Witte
Meteren
Bekijk onze badkamer Bekijk alle klantervaringen

Uw verhaal

Elk design begint met ideeën en verhalen. We gaan dus niet alleen aan de slag met ideeën maar ook met uw verhaal om tot uw design badkamer te komen. Waarom heeft u juist voor dit huis gekozen. Hoe komt u vanuit u verhaal tot uw ideeën van schoonheid. Vanuit deze positie kunnen we verder gaan werken aan een nieuw hoofdstuk in uw verhaal

Uw karakter

Ook uw karakter speelt een rol om te komen tot uw persoonlijke design badkamer. Bent u rustig, weloverwogen of juist energiek en impulsief. Een risicomijder of juist iemand die een gok durft te nemen. Kunt u het opbrengen om uw badkamer voor te bereiden op uw genietmoment of heeft u hier helemaal het geduld niet voor? Neem het mee in de bespreking met uw adviseur.

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
Design badkamers - Uw verhaal

Spannende materialen

Een design badkamer is de plaats waar ruimte is voor spannende mooie materialen. Een mooi stucwerk in de douche, grof oud hout, stoere metalen elementen. Met materialen ziet u graag, raakt u graag aan. Belangrijke vragen die u voor uzelf moet beantwoorden om uw unieke design badkamer samen te stellen. 

Uitstekende kwaliteit

U heeft voorkeur voor bepaalde materialen. Samen met leveranciers en monteurs kunnen wij die uitstekende kwaliteit leveren die een design badkamer vereist. Het verhaal moet kloppen, zonder haperingen, zonder storende elementen. Wij streven ernaar om op dit gebied uw verwachtingen te overtreffen.

Design badkamers - Spannende materialen

Techniek

Een ander belangrijk onderdeel van design badkamers, is gebruik maken van de nieuwste technieken. Elk idee wat u hierover heeft zullen wij een plaats proberen te geven in uw badkamer. Maar niet alleen uw ideeën zijn belangrijk. Onze adviseurs laten u nadenken over de nieuwste comfort verhogende technieken. Een op hoogte verstelbaar toilet of bijvoorbeeld een stoomdouche zijn nog maar een begin van de mogelijkheden.

Wellness badkamer

Een Wellness badkamer ligt in het verlengde van een design badkamer. Er bestaat veel overlap tussen deze twee stijlen maar er zijn belangrijke verschillen. Wellness is gericht op het creëren van een plaats waar u heerlijk kunt ontspannen en alle stress kun laten gaan. Het doel van een design badkamer zit in een uitstraling, een ontwerp wat bij u past. Dit is belangrijker dan het creëren van een badkamer waarin het wellness moment centraal staat.

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
Design badkamers - Techniek

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 138 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist