Skip to content
23001 - Zwaluwpad - achterzijde levensloop en voorzijde 2^1kap-min
23001 - Zwaluwpad - levenloop achterkant en rijwoningen voorkant
23001 - Zwaluwpad - levensloop achterkant recht dicht
23001 - Zwaluwpad - 2^1kap achtertuin met mensen
23001 - Zwaluwpad - levensloop de straat in
23001 - Zwaluwpad - vooraanzicht 2^1kap
23001 - Zwaluwpad - vooraanzicht rijwoningen-min
23001 - Zwaluwpad - drone beeld bovenaanzicht situatie
previous arrow
next arrow

Zwaluwpad

‘ZWALUWPAD’ IN HARDINXVELD-GIESSENDAM

 

Aan Zwaluwpad, nabij De Blauwe Zoom in Hardinxveld-Giessendam worden 16 woningen en 6 huurappartementen gerealiseerd. Door het diverse aanbod aan woonoppervlakten is er voor ieder wat wils. Schrijf u nu in via de website van Zwaluwpad om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Gelegen aan Het Zwaluwpad

Nabij De Blauwe Zoom in Hardinxveld-Giessendam worden 16 woningen en 6 huurappartementen onder de naam ‘Zwaluwpad’ gerealiseerd. De woningen liggen, aan het einde van een rustige straat aan het water. Een prettige woonomgeving omgeving voor een breed publiek. Bovendien zijn de scholen, een kinderdagverblijf en het treinstation dichtbij! In de ontwikkeling is veel aandacht besteed om een aantrekkelijk en duurzaam woongebied te creëren, omringt door water en groen.

Met de verschillende woningtypes die stuk voor stuk energiezuinig en toekomstbestendig zijn, hebben wij een gevarieerd aanbod en is er voor ieder wat wils.

Krijgt u straks een woning toegewezen? Dan kunt u zich gaan richten op de basisinrichting van de woning. Bekijk alvast onze projectbrochure.

Projectpartners

Projectbrochure

Zwaluwpad

te Hardinxveld-Giessendam

Collectie

Keuken, badkamer, vloer, kast

Inspiratie

Blogs, klantervaringen

Stap voor stap naar uw droomkeuken & -badkamer

Een nieuwe keuken, badkamer, vloer en/of kast uitzoeken is een bijzonder moment. Om de juiste keuzes te maken, moet u uzelf zorgeloos kunnen oriënteren. Dat doet u door een ontwerp te zien, maar ook door het te voelen en erover in gesprek te gaan met specialisten. Bij Middelkoop Culemborg doen we dan ook alles voor de beste beleving.

Keukens en badkamers zijn tegenwoordig veel meer dan functionele ruimtes. Ze maken uw woning uniek en verrijken uw leven. Zéker als ze zo ontworpen zijn dat ze perfect aansluiten bij uw wensen, smaak en levensstijl.

Een eigen plek: Het startpunt

Een nieuwe keuken, badkamer, vloer en/of kast: Ze verrijken uw woning.

arrow-white

Bezoek de
showroom

Onze wereld van keukens, badkamers, vloeren en kasten is de ideale plek om de juiste keuzes te maken.

arrow-white