Skip to content

Vincent en Noortje

Onze zoektocht naar een keuken leidde ons naar Middelkoop, dankzij de aanbeveling van onze aannemer.
De showroomervaring was ronduit indrukwekkend. Niet alleen vanwege het brede assortiment, maar ook door de warme, huiselijke sfeer. Het voelde allesbehalve klinisch aan; integendeel, er was een echt familiegevoel. Bij Middelkoop draait het niet alleen om keukens, maar ook om badkamers; het is een echte totaalbeleving. Johan, onze adviseur, dacht op zeer hoog detailniveau met ons mee en bracht symmetrie en strakheid in het ontwerp.

Het was voor ons niet eenvoudig om keuzes te maken, gezien onze kieskeurigheid en specifieke wensen. Johan begeleidde ons echter vakkundig door het proces en creëerde een keukenontwerp dat precies bij ons paste. Zelfs de kleinste details, zoals de uitlijning van de lamp en kraan, werden met grote zorg afgestemd.

Middelkoop bood een ruime keuze aan stijlen, materialen en apparaten, waardoor we precies konden krijgen wat we wilden. De begeleiding bij het maken van keuzes was gebaseerd op onze wensen en behoeften.

De service, klantvriendelijkheid en kwaliteit van Middelkoop zijn enorm goed. Van de showroomervaring tot de montage, alles was een feest! Zelfs de communicatie en planning verliepen soepel.

De prijs van de keuken was redelijk, vooral in vergelijking met andere aanbieders. Een second opinion bevestigde dat Middelkoop een eerlijke prijs bood.

Tijdens het aanschafproces en na de installatie hebben we eigenlijk geen enkel probleem of klacht ervaren. Toen er een complicatie optrad met het composiet blad, loste Middelkoop dit op een chique manier op door te upgraden naar natuursteen. Het installatieproces was zeer georganiseerd, en de laatste controle zorgde voor een perfect eindresultaat.

Johan de adviseur, die zijn vak verstaat, verdient een speciale vermelding vanwege zijn advies en sturing dat ervoor zorgde dat we met het perfecte product de winkel uitliepen.

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.