Onze showroom

In onze showroom van ruim 3500m2 presenteren wij een compleet assortiment A-merken op het gebied van badkamers, keukens en interieur voor iedere woonstijl en voor ieder budget. Bij Middelkoop Culemborg weten we dat 'compleet persoonlijk' inhoud gegeven kan worden!

Met onze persoonlijke aanpak, benadering en service durven we ons te onderscheiden: afspraak is afspraak, dus u weet waar u aan toe bent en ontmoet geen onverwachte tegenvallers of onduidelijkheden.

Of het nu gaat om sanitair, tegels, maatwerkkasten, keukenapparatuur of complete badkamers en keukens, onze deskundige adviseurs staan voor u klaar om de juiste keuzes te maken.

Sterker nog... We helpen u zelfs aan inspiratie die past binnen uw persoonlijke woonstijl.

Diverse woonstijlen

Onze showroom omvat diverse woonstijlen: kom kijken, “voelen” en sfeer proeven.
Uitgebreid onderzoek heeft ons geïnspireerd om de showroom in te richten aan de hand van de vier hoofdstromen binnen de diverse woonstijlen.

We hebben diverse opstellingen ingericht in verschillende prijsklassen en merken. Wij inspireren ú graag door u uit te nodigen om te kijken, voelen, proeven én lezen over:

  • Landelijke woonstijl
  • Klassieke woonstijl
  • Moderne woonstijl
  • Eigentijdse woonstijl
Onze showroom - Diverse woonstijlen

Onze keukens

Keukens - multifunctioneel het hart van uw huis
Keukens maken een steeds belangrijker deel uit van de hedendaagse inrichting. Werden voorheen keukens alleen gebruikt om het eten in te bereiden, tegenwoordig is het bijna het hart van het huis.

Of het nu gaat om ontbijten, lunchen, dineren, (huis-)werk maken, bijpraten met vrienden of familie, met elkaar of juist rustig alleen koken; de keuken is een multifunctionele ruimte en de inrichting maakt het verschil.

Ons advies op het gebied van keukenapparatuur, aanrechtbladen, keukenmerken en keukenopstellingen is uitgebreid en deskundig. Maar kom vooral kijken naar ons assortiment keukens en woonideeën, want alle getoonde keukens op de website vindt u terug in onze showroom.

Ga door naar: Middelkoop keukens 

Onze showroom - Onze keukens

Onze badkamers

Badkamers - om niet alleen maar te ‘badderen’ 
De badkamer is dé plek in huis om even heerlijk te ontspannen na drukke bezigheden. Of het nu gaat om tandenpoetsen of uitgebreid genieten van uw eigen wellness.

Over badkamers mag best goed worden nagedacht. Alleen dan kunt u iedere dag weer optimaal genieten. Maar badkamers dienen ook schoon, helder en aangenaam te zijn.

De mogelijkheden om badkamers functioneel maar ook aantrekkelijk in te richten zijn legio. Van douchecabines tot (wellness-) baden, van badmeubels tot verwarming, zelfs aan vloeren in de badkamer is gedacht.

Ga door naar: Middelkoop badkamers

Onze showroom - Onze badkamers

Het interieur

Uw interieur: dat bent u zelf!
Elke kamer in uw huis weerspiegelt uw persoonlijke smaak. Uw interieur? Dat bent u zelf! Verander uw hele huis in een plek waar u zich thuis voelt. Waarin u zichzelf herkent. Met uw eigen stijl, fantasie, creativiteit én het deskundige advies van Middelkoop.

U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid exclusief assortiment op het gebied van maatwerk kasten en diverse soorten vloeren zoals hout of pvc.

Ga door naar: Middelkoop interieur

Onze showroom - Het interieur

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 137 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist