Skip to content

Ontdek de Quooker Front

Quooker heeft opnieuw de lat hoog gelegd met hun nieuwste kraan: de Quooker Front. Deze kraan, met zijn loepzuivere design, schittert in eenvoud. Met een perfect samenspel van functionaliteiten en een verfijnd design, is de Quooker Front dé toevoeging in uw keuken.

Een loepzuiver design

De strakke buisvorm vormt de basis van deze kraan. Clean, minimalistisch en tegelijkertijd ook uitgesproken. Het tijdloze ontwerp past in zowel moderne als klassieke keukens, dit maakt het een veelzijdige keuze voor iedere interieurstijl. De Front is verkrijgbaar is twee finishes, roestvrij staal en zwart en is met elk Quooker-reservoir te combineren. Een strak interieur of juist warm met gezellige elementen? Met de Quooker Front voegt u een stijlvol element toe en maakt u de keuken af.

Scala aan functionaliteiten

Naast zijn loepzuivere design biedt de Quooker Front een scala aan functionaliteiten die het kook- en keukenleven vereenvoudigen. Met de optie om koud, warm, kokend, gekoeld én bruisend water te tappen, voldoet deze kraan aan vrijwel al uw behoeften. Geen gedoe meer met verschillende apparaten of wachten tot het water op temperatuur is. Het slimme ontwerp zorgt voor een moeiteloze bediening met één hand, waardoor u in een handomdraai de gewenste watertemperatuur kunt selecteren.

De Quooker Front heeft alles wat u van een innovatieve keukenkraan mag verwachten. Met zijn eenvoudige en elegante design, doordachte functionaliteiten en de mogelijkheid om bruisend water te tappen, brengt deze kraan uw keuken naar een hoger niveau.