Skip to content

Object – Z

”Wij van Object-Z kopen woningen op, verbouwen die tot in de puntjes om ze vervolgens weer te verkopen. We werken met vaste partijen, waarbij Middelkoop voor ons de keukens levert. Ook wanneer wij interieuradviezen geven, verwijzen wij door naar Middelkoop. Wij staan voor 100% achter de kwaliteit die Middelkoop levert. Iedere keer weer vernieuwend en er wordt goed meegedacht in onze projecten.

De balans in prijs en kwaliteit is goed, het dure segment is in een andere hoek te vinden dan het meer eenvoudige segment, en zelfs het eenvoudige segment heeft nog steeds allure. Er wordt niet bezuinigd door bijvoorbeeld de binnenkant van de kastjes niet in kleur te leveren.

Doordat we zelf ook interieuradviezen geven, gingen we voor dit project met het complete plaatje al in gedachten naar Middelkoop. Met hulp van Eva, die bepaalde details weet toe te voegen, komt dit dan ook precies zoals verwacht tot werkelijkheid. Een mix van onze ideeën vormt dan het geheel van de keuken.

Door onze korte verbouwperioden en tijdsdruk is het in deze tijd een hele uitdaging om alles op tijd geleverd te krijgen. Toch weet Middelkoop iedere keer alles op tijd te regelen. Bij plaatsing komt een extern bedrijf al het afval wat over is keurig ophalen, de keukenzetter heeft alles al netjes gesorteerd. Alles bij elkaar raden we Middelkoop dan ook graag aan!

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.