Skip to content

Mijn passie: De stoomoven van Miele

Vol enthousiasme vertelt keukenadviseur Hans over zijn passie. “Het klaarmaken van een gerecht vindt ik fantastisch. Ik ben echt een pionier, ik probeer van alles uit.”.

“Perfect gegaard”

Na het voorbereiden van een gerecht, gaat het de Miele stoomoven in. “De stoomoven denkt voor mij. Het enige wat ik hoef te doen, is aangeven welk gerecht de oven in gaat. De ideale temperatuur, bereidingstijd en volgorde van een gerecht worden automatisch berekend. Het is dus altijd perfect gegaard.”

“Meerdere gerechten”

“Er kunnen meerdere gerechten tegelijkertijd worden bereid, zonder dat geur en smaak op elkaar overgaan. Dat scheelt een hoop tijd en alles is op hetzelfde tijdstip klaar.”

“Warmhoud modus”

“Schuift mijn zoon of dochter later aan tafel? Met de warmhoud modus serveer ik de gerechten altijd op temperatuur. Fantastisch toch!” Wilt u ook gebruik maken van de Miele stoomoven? Hans vertelt u er graag meer over.

Mijn passie

Zodra de naam van het product wordt genoemd, begint de adviseur enthousiast te vertellen. “Kom eens mee, dit moet je echt zien.” Ik maak u er graag deelgenoot van. Noem het een passie. Een passie voor het product. Een product dat het geheel weer wat mooier maakt.