Skip to content

Mevrouw Meijboom | Mevrouw Van den Hooven

”In ons nieuwe huis, dat door Allure Bouw is gebouwd, hebben we gekozen voor Middelkoop voor onze keukens en badkamers. Dankzij de samenwerking met Allure Bouw waren alle maten en tekeningen al bekend.” Vanaf het moment dat we de zaak in Culemborg binnenliepen, voelden we ons welkom. Het vriendelijke personeel bood ons meteen koffie aan, en tijdens ons bezoek kregen we zelfs een heerlijk broodje. Het voelde alsof we gewaardeerde gasten waren.

We hadden al een beetje een idee van wat we wilden, maar de adviseurs bij Middelkoop hielpen ons goed om onze wensen om te zetten in praktische oplossingen. Ze boden deskundig advies. De 3D-tekening die ze voor ons maakten, gaf ons een duidelijk beeld van hoe het eruit zou zien.

Pia: Ik had al een duidelijk beeld van wat ik wilde, maar Willemien heeft samen met de adviseur het plan vormgegeven. Willemien: De verwachtingen werden overtroffen, en het kookeiland dat ik wilde, past perfect in de ruimte.

Over de kwaliteit van de geleverde keuken en badkamer zijn we zeer tevreden. Slechts één klein puntje van spijt: de handgrepen. Op het materiaal zijn vingerafdrukken toch zichtbaar, zeker onder het koken. Misschien laat ik er nog eens handgrepen opzetten.

Wat betreft service blinkt Middelkoop uit. Toen ik, Willemien, een keer belde voor gebruiksaanwijzingen en de boekjes kwijt was, werden deze binnen de kortste keren opnieuw toegestuurd.

De levering en installatie verliepen zonder enig probleem. Alles stond op tijd klaar, en we hoefden ons nergens zorgen over te maken. Toen we kwamen kijken, stond alles al klaar voordat het huis opgeleverd werd.

Zouden we Middelkoop aanraden? Absoluut! Het advies was uitstekend, de gesprekken waren prettig, en de mensen waren ontzettend vriendelijk en netjes. Onze ervaring met Middelkoop was simpelweg geweldig, en we zijn meer dan tevreden met het eindresultaat van onze nieuwe keukens en badkamers.

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.