Skip to content
517_1440x960
f-kavel-83.480x0
e-kavel-70-achter-2
2-kapper-en-rijwonigen-sp-1.1280x0
previous arrow
next arrow

Langerak Zuid – Fase 4

Buitengewoon wonen

Aan de zuidrand van Langerak wordt een geheel nieuwe woonwijk gerealiseerd: ruim en groen opgezet, gasloos, ENERGIE NEUTRAAL, duurzaam en met een grote variatie aan woningen. De totale woonwijk zal in fases worden gebouwd. Inmiddels zijn fase 1 en fase 2 gerealiseerd, fase 3 wordt in het 4e kwartaal van 2022 opgeleverd. Fase 4 betreft de realisatie van totaal 29 woningen verdeeld over de woonvelden Buskruithof en Poternehof met hoekwoningen, tussenwoningen, seniorenwoningen, vrijstaande woningen en 2/1 kapwoningen.

Langerak Zuid

De woningen aan het Buskruithof zijn gelegen op een eiland en alle woningen sluiten dan ook met hun achtertuinen aan op het water.  Het Poternehof is aan 3 zijden omringt door water en heeft twee ontsluitingen op de Wouter van Langherakelaan.  De woningen aan het Poternehof zijn grotendeels gelegen aan de rand van de polder en aan het water. Het wordt een prachtig woonerf met veel groen.

Vanuit de wijk lopen er fietspaden en wandelpaden de weilanden in. Groener en landelijker wordt het dus niet! De woonwijk Langerak Zuid sluit aan op het “Woonleefhart” van vestingstadje Nieuwpoort, met de dagelijkse voorzieningen zoals basisschool, supermarkt, huisarts en sporthal letterlijk om de hoek! Tevens ligt de rivier De Lek met diverse strandjes op loopafstand.

Krijgt u straks een woning toegewezen? Dan kunt u zich gaan richten op de basisinrichting van de woning. Bekijk alvast onze projectbrochure.

Projectpartners

Projectbrochure

Langerak Zuid – Fase 4

te Langerak

Collectie

Keuken, badkamer, vloer, kast

Inspiratie

Blogs, klantervaringen

Stap voor stap naar uw droomkeuken & -badkamer

Een nieuwe keuken, badkamer, vloer en/of kast uitzoeken is een bijzonder moment. Om de juiste keuzes te maken, moet u uzelf zorgeloos kunnen oriënteren. Dat doet u door een ontwerp te zien, maar ook door het te voelen en erover in gesprek te gaan met specialisten. Bij Middelkoop Culemborg doen we dan ook alles voor de beste beleving.

Keukens en badkamers zijn tegenwoordig veel meer dan functionele ruimtes. Ze maken uw woning uniek en verrijken uw leven. Zéker als ze zo ontworpen zijn dat ze perfect aansluiten bij uw wensen, smaak en levensstijl.

Een eigen plek: Het startpunt

Een nieuwe keuken, badkamer, vloer en/of kast: Ze verrijken uw woning.

arrow-white

Bezoek de
showroom

Onze wereld van keukens, badkamers, vloeren en kasten is de ideale plek om de juiste keuzes te maken.

arrow-white