loading_nice

Strakke keukens

Minimalisme door strakke lijnen en effen kleuren

Een strakke keuken is meer dan modern

Een strakke keuken creëer je niet zo maar. Het is modern maar het is meer dan alleen dat. Met wat geduld en aandacht is het eenvoudigweg te realiseren. Wij hebben hier goed over nagedacht en zetten voor u wat zaken op een rij die volgens ons van een moderne keuken een strakke keuken maken.

Uw strakke keuken

Onze adviseurs zetten alles op alles om uw wensen door te vertalen naar een strakke keuken die bij u past. Een keuken die niet alleen modern is maar ook strak, passend bij uw stijl en woning.

Maak een afspraak

U krijgt een offerte met 3D tekening

Kiezen voor Middelkoop

  • Keuken, badkamer en interieur op één adres
  • Een familiebedrijf met 80 jaar vakkennis
  • Uw persoonlijke adviseur voor ieder project
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Geen aanbetaling

“'Wij als klant wisten heel goed wat we wilden.'”

'Onze adviseur was nog relatief jong, maar met een schat aan ervaring. We werden vakkundig van advies voorzien. Dat sprak ons erg aan.'

Familie Schoenmaker
Nieuwegein
Bekijk onze keuken Bekijk alle klantervaringen

Strakke lijnen

Het lijnenspel van een keuken is bij een strakke keuken heel belangrijk. Niet alleen de kasten doen mee maar ook de vloer en het plafond. Door middel van een 3D-tekening kunnen wij u een goed beeld geven van het strakke lijnenspel in uw toekomstige keuken. Onze adviseurs kunnen u helpen met het creëren van de gewenste lijnenspel wat overeenstemt met de ruimte als geheel.

Effen kleuren

Een strakke keuken zorgt voor rust. Dit bereik je niet met alleen een strak lijnen spel maar ook door het gebruik van effen kleuren en patronen. Grote vlakken in dezelfde kleuren zorgen ervoor dat de focus in de keuken juist op het lijnenspel komt te liggen. Hierdoor creëer je het beoogde effect.

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening
Strakke keukens - Strakke lijnen

Strakke apparatuur

Voor een strakke keuken zijn niet alleen het lijnenspel en de effen kleuren belangrijk maar ook de strakke apparatuur. Verschillende merken apparatuur hebben diverse lijnen van apparaten met dezelfde uitstraling.

Koken in een strakke keuken

Daarnaast moet je goed nadenken over het koken op gas. Gaspitten onderbreken het lijnenspel in de keuken. Dit is eenvoudigweg op te lossen door te koken op een inductiekookplaat maar natuurlijk kunt u ook ervoor kiezen om juist het lijnenspel te onderbreken en hier een mooie blikvanger van te maken.

Strakke keukens - Strakke apparatuur

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 138 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist