loading_nice

MK collectie keukens

Welkom bij ons huismerk. MK collectie is een merk waar wij voor staan. Een merk wat betaalbaar en betrouwbaar is. Ontdek het zelf!

Betaalbaar…

Ook met een kleiner budget kunt u uitstekend terecht bij Middelkoop Culemborg. Ons huismerk staat garant voor prachtige keukens. De uitgebreide keuzemogelijkheden maken dat u altijd bij ons terecht kunt. 

… en Betrouwbaar

Onze naam is verbonden aan ons huismerk. Onze naam staat voor kwaliteit en hoogwaardige service. Ons huismerk bewijst keer op keer opnieuw datgene waar wij voor staan. Een betrouwbare partner voor de aanschaf van uw nieuwe keuken.

Onze leverancier 

Onze MK keukens worden in Duitsland geproduceerd door een gerenommeerde fabrikant met zo’n 75 jaar ervaring. Wij kiezen voor dit familiebedrijf omdat kwaliteit tegen een goede prijs hier hoog in het vaandel staat.

Uitstekend imago, betaalbare hoogwaardige keukens en betrouwbaar; dat zijn de kernwoorden die goed passen bij de MK keukens van deze fabrikant.

Maak een afspraak

U krijgt een offerte met 3D tekening

MK collectie keukens - 10000-keuken-45-compleet.jpg

Kiezen voor Middelkoop

  • Keuken, badkamer en interieur op één adres
  • Een familiebedrijf met 80 jaar vakkennis
  • Uw persoonlijke adviseur voor ieder project
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Geen aanbetaling

“De medewerkers van Middelkoop zijn enthousiast, ze geven je een goed gevoel en laten merken dat je er mag zijn zoals je bent.”

De adviseur nam elke keer de tijd voor ons, het maakte niet uit hoe vaak we kwamen.

Familie De Vreede
Wijk bij Duurstede
Bekijk onze keuken Bekijk alle klantervaringen

De kwaliteitskenmerken van onze keukens

 25 Corpuskleuren: Wij bieden voor ieder front de juiste kleur aan en bieden zo een binnen en buiten harmonische kleuroptiek. 25 corpusvarianten, binnen en buiten in dezelfde kleur, onderstrepen de waarde van de keuken.

Deurdemping: De nieuwe scharnieren met geïntegreerde demping zorgen voor een rustige sluiting, de deur wordt automatisch afgeremd.

Slowmotion: Laden en korven worden altijd in de kast teruggetrokken, of u ze nu een zachte of een harde duw geeft.

Maak een afspraak
U krijgt een offerte met 3D tekening

Greenline made of Bioboard

Gelukkig denken steeds meer mensen aan de toekomst van de aarde, zodat anderen later ook nog kunnen genieten van de natuur.

Voor mensen die voor het milieu willen zorgen zijn er nu milieuvriendelijke keukens. Daardoor wordt de aarde en stuk gezonder en blijft dat in de toekomst ook zo.

De keukenkasten van Greenline made of Bioboard zijn vervaardigd uit milieuvriendelijk Bioboard. Bioboard is duurzaam, groen en milieuvriendelijk.

Er worden snelgroeiend mais, andere eenjarige planten en verantwoord hout gebruikt. In Bioboard wordt 37% minder hout gebruikt. Kiest u ook voor zo'n groene keuken?

MK collectie keukens - Greenline made of Bioboard

Beoordeling 9.2 gebaseerd op 138 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist