Skip to content

In the picture: Piet, de magazijn freak

Een ochtendmens met twee rechterhanden. Dat is Piet. Al 12,5 jaar (vanaf 2007) werkt hij bij Middelkoop.

Functie

“Op mijn vijftigste ben ik bij Middelkoop komen werken. Eerst een jaar als allround medewerker, daarna ongeveer 4 jaar als magazijnmedewerker. Vervolgens bijna 7 jaar als magazijnchef.” Piet is echt een ochtendmens. “Ik hou ervan om vroeg te beginnen. Vaak ben ik om zes uur op de zaak. Dat is ook zo gegroeid door privé omstandigheden, zodat ik ’s middags op tijd thuis kon zijn.”

Werkzaamheden

Wat Piet zoal doet? “Ik ben verantwoordelijk voor de inname, opslag, orderverzameling en uitgifte van goederen. Daarbij komt ook een stuk voorbereiding, controle en administratie om de hoek kijken.” Piet voelt zich als een vis in het water bij Middelkoop. “Het is prettig samenwerken met de andere mannen. Het is een leuk team.”

Organisatie

“De hele organisatie voelt als een familie. De directeur straalt de liefde voor het bedrijf uit naar zijn medewerkers. Er wordt altijd rekening gehouden met persoonlijke omstandigheden en wensen. Ik werk graag tot mijn pensioen bij Middelkoop. Als de directeur er ook zo over denkt natuurlijk.” Samen zijn we Middelkoop. Ieder met z’n eigen specialiteit. Daarom staat onze magazijn freak deze week in the picture.

In the picture

Collega’s die al een respectabele tijd bij Middelkoop werken verdienen het om eens in the picture te worden gezet. Wat zorgt ervoor dat men al zo’n mooie tijd bij Middelkoop werkt? Tegelijkertijd krijgt u ook een inkijkje in het vakgebied van deze collega. Want elke afdeling heeft zijn specialiteit. Elk personeelslid dus ook. Samen werken we aan de realisatie van uw keuken, badkamer, vloer en/of kast.