Skip to content

In the picture: Arie, de administrateur

Een administrateur pur sang. Een analytisch denker met groot verantwoordelijkheidsgevoel. Dat is Arie.

Dienstverband

Al 42 jaar (vanaf maart ’77) verzorgt hij de algehele administratie bij Middelkoop. Met uiterste precisie. Omtrent alle inkomsten en uitgaven (lees: baten en lasten) houdt Arie een vinger aan de pols. En meer dan dat. “Ik heb soms meerdere petten op.”

Cijfers

Wat er zo mooi aan zijn werk is? “Je bent als spin in het web betrokken bij alle financiële zaken. Ik heb Middelkoop zien groeien tot wat het nu is. Van 3 naar ruim 60 medewerkers, van 300 m² naar 4.000 m², om het met cijfers te zeggen.”

“Meer familie als medewerker”

Waarom al jarenlang bij Middelkoop? “Ik voel me meer familie als medewerker. De mens staat voorop. Er heerst een warme sfeer en het bedrijf heeft een samenbindend karakter. Dat typeert de bedrijfscultuur.” Samen zijn we Middelkoop. Ieder met z’n eigen specialiteit. Daarom staat onze financiële vakman deze week in the picture. Bovenstaande foto is, vanwege de verbouwing in 2018-2019, gemaakt in zijn tijdelijke kantoor.

In the picture

Collega’s die al een respectabele tijd bij Middelkoop werken, verdienen het om eens in the picture te worden gezet. Wat zorgt ervoor dat men al zo’n mooie tijd bij Middelkoop werkt? Tegelijkertijd krijgt u ook een inkijkje in het vakgebied van deze collega. Want elke afdeling heeft zijn specialiteit. Elk personeelslid dus ook. Samen werken we aan de realisatie van uw keuken, badkamer, vloer en/of kast.