Skip to content
143801561
143801529
143801535
in-de-buurt-vogelvlucht
previous arrow
next arrow

In de Buurt

Energiezuinig wonen in Leerdam

In de geliefde wijk Broekgraaf in Leerdam wordt het nieuwbouwproject ‘In de Buurt’ gerealiseerd. Het project wordt in verschillende fases in verkoop gebracht. Alle woningen krijgen een steen die verwijst naar de Glasstad. De fraaie tuitgevels, Franse balkons en erkers geven het project een rijke uitstraling. De weldoordachte indeling en de ruime tuin bieden veel wooncomfort voor zowel starters als doorstromers op de woningmarkt.

Stads leven

Met tal van winkels, restaurants en culturele beziens­waardigheden, zoals het Glasmuseum, biedt Leerdam een levendige omgeving!

Krijgt u straks een woning toegewezen? Dan kunt u zich gaan richten op de basisinrichting van de woning. Bekijk alvast onze projectbrochure.

Projectpartners

Projectbrochure

In de Buurt

te Leerdam

Collectie

Keuken, badkamer, vloer, kast

Inspiratie

Blogs, klantervaringen

Stap voor stap naar uw droomkeuken & -badkamer

Een nieuwe keuken, badkamer, vloer en/of kast uitzoeken is een bijzonder moment. Om de juiste keuzes te maken, moet u uzelf zorgeloos kunnen oriënteren. Dat doet u door een ontwerp te zien, maar ook door het te voelen en erover in gesprek te gaan met specialisten. Bij Middelkoop Culemborg doen we dan ook alles voor de beste beleving.

Keukens en badkamers zijn tegenwoordig veel meer dan functionele ruimtes. Ze maken uw woning uniek en verrijken uw leven. Zéker als ze zo ontworpen zijn dat ze perfect aansluiten bij uw wensen, smaak en levensstijl.

Een eigen plek: Het startpunt

Een nieuwe keuken, badkamer, vloer en/of kast: Ze verrijken uw woning.

arrow-white

Bezoek de
showroom

Onze wereld van keukens, badkamers, vloeren en kasten is de ideale plek om de juiste keuzes te maken.

arrow-white