Skip to content
488_2160
351_2160
281_2160
previous arrow
next arrow

Het Lint – Monolieten

Wonen in een Eyecather

Op de meest bijzondere plekken binnen Hoog Dalem, zichtbaar vanaf grote afstanden liggen de Monolieten, verankerd in het prachtige, groene landschap van de nieuwe wijk.

Drie architectenbureaus, Brand | BBA ArchitectenNota Bene Architectuur en Van der Padt & Partners architecten, tekenden hun eigen interpretatie van een Monoliet. Het resultaat zijn drie verschillende versies die 1 ding met elkaar gemeen hebben. Ze hebben alle drie een opvallende en moderne architectuur en binnen bieden ze naast heel veel ruimte ook heel veel comfort.

Drie ontwerpen
Er zijn drie architectenbureaus met de Monoliet aan de slag gegaan: Van der Padt & partnersBrand | BBA Architecten en Nota Bene Architectuur. Het resultaat van hun inspanningen is een drietal basisontwerpen. Drie eigenzinnige vormen van De Monoliet die al heel compleet en zeer aantrekkelijk zijn.
Krijgt u straks een woning toegewezen? Dan kunt u zich gaan richten op de basisinrichting van de woning. Bekijk alvast onze projectbrochure.

Projectpartners

Projectbrochure

Het Lint – Monolieten

te Gorinchem

Collectie

Keuken, badkamer, vloer, kast

Inspiratie

Blogs, klantervaringen

Stap voor stap naar uw droomkeuken & -badkamer

Een nieuwe keuken, badkamer, vloer en/of kast uitzoeken is een bijzonder moment. Om de juiste keuzes te maken, moet u uzelf zorgeloos kunnen oriënteren. Dat doet u door een ontwerp te zien, maar ook door het te voelen en erover in gesprek te gaan met specialisten. Bij Middelkoop Culemborg doen we dan ook alles voor de beste beleving.

Keukens en badkamers zijn tegenwoordig veel meer dan functionele ruimtes. Ze maken uw woning uniek en verrijken uw leven. Zéker als ze zo ontworpen zijn dat ze perfect aansluiten bij uw wensen, smaak en levensstijl.

Een eigen plek: Het startpunt

Een nieuwe keuken, badkamer, vloer en/of kast: Ze verrijken uw woning.

arrow-white

Bezoek de
showroom

Onze wereld van keukens, badkamers, vloeren en kasten is de ideale plek om de juiste keuzes te maken.

arrow-white