Skip to content

Familie Zwaan

We hoorden via via dat Middelkoop een hele grote showroom heeft. Meteen bij ons eerste bezoek zagen we zo’n ruime keuze, dat we direct wisten dat we hier konden slagen voor een keuken.
De sfeer binnen het bedrijf is heel open. Je loopt er makkelijk binnen, het is rustig en het personeel is niet opdringerig. We hadden een pakket aan wensen, plaatjes en ideeën die we op Pinterest hadden opgezocht. We wilden daarom in eerste instantie even scannen hoe er op ons gereageerd werd. Dat bleek dus heel open, positief en verwelkomend te zijn, waardoor we direct een afspraak hebben gemaakt met een adviseur.

In eerste instantie wilden we een houtlook keuken. Dit is uiteindelijk een Dark Cley kleur geworden. Op het tweede voorstel hadden we akkoord gegeven, maar naderhand moesten er toch aanpassingen komen. Dit was gelukkig mogelijk en het ontwerp is gewoon nog aangepast. Adviseur Hans heeft veel tijd en energie in ons project gestoken. Er werd heel goed geluisterd naar onze wensen en ook de argumenten waarom wij iets niet wilden werden goed nagelopen.  Middelkoop heeft echt als doel dat de klant uiteindelijk een keuken heeft die perfect bij ze past!

We zijn heel erg tevreden, het is precies geworden zoals het moet zijn. De koelkast kon nog niet geleverd worden, daarom hebben we een tijdje een losse koelkast gekregen, perfecte service!

Bij de aanschaf van een nieuwe keuken is het belangrijk dat je ruim van te voren gaat inventariseren wat de wensen zijn. Goede plattegrond met juiste maten meenemen naar de leverancier maakt het makkelijk om alle mogelijkheden te bekijken. Als tip zouden wij willen meegeven: geef de adviseur de ruimte om mee te denken en ideeën aan te dragen.

We zijn zo tevreden dat, als de badkamer aan de beurt is, we deze ook bij Middelkoop willen kopen.

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.