Skip to content

Familie Vreeswijk

Bij de aankoop van onze woning hebben we grootschalig verbouwd, waaronder een nieuwe keuken geplaatst.
Omdat we de keuken in ons vorige huis ook bij Middelkoop hebben gekocht en omdat we toen heel tevreden waren, zijn we voor deze keuken ook naar Middelkoop gegaan.

We hadden zelf al een ontwerp samen met de binnenhuisarchitect gemaakt. Hierdoor was de indeling in grote lijnen bepaald. Gaande het proces hebben we al puzzelend de details besproken en opgenomen in onze plannen.

De indeling is heel praktisch. We hebben overal veel ruimte en daar genieten we enorm van. Het is heerlijk om in de keuken te werken of aan de bar te zitten.

We hebben alle apparatuur van Bosch genomen omdat we daar heel fijne ervaring mee hadden. Doordat er een langere levertijd op de kookplaat van Bosch zat, hebben we daarvoor in de plaats de Bora kookplaat genomen.

Middelkoop verdient een 9. Ze denken en zoeken met je mee, zijn betrouwbaar en de plaatsing is ook heel goed en vakkundig gedaan. De keuze in de showroom is groot, wat het heel makkelijk maakt om materialen, kleuren en opties uit te kiezen. En mocht er iets mis gaan, dan komt dat ook altijd weer goed!

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.