Skip to content

Familie Vonk

”Onze keuze voor Middelkoop als leverancier van onze keuken, kwam voort uit het feit dat ze samenwerkten met onze aannemer, P. Van Leeuwen. We hadden ook positieve verhalen gehoord over Middelkoop, daarom hebben we daar ook de badkamer en het toilet gekocht.”

 Toen we de showroom bezochten, waren we onder de indruk. Het was een prachtige en ruim opgezette ruimte met een divers assortiment aan keukens, in tegenstelling tot andere keukenzaken waar we zijn geweest.

 

De verkoopmedewerker, Hans Mulder, maakte een goede indruk op ons. Hij was enthousiast en sprak met passie over de keukens. We hadden meteen een klik en het hele proces verliep soepel. Voor onze badkamer hadden we wat moeite, omdat we niet precies wisten wat we wilden, maar uiteindelijk zijn we uitstekend geholpen!

Het ontwerpproces van onze keuken verliep goed. We hadden enige twijfels over het wel of niet plaatsen van een eiland en de locatie van de hoge kasten. Met behulp van 3D-tekeningen konden we verschillende opties bekijken en al snel wisten we wat we wilden.

De montage van de keuken verliep probleemloos. De monteurs, die uit Alblasserdam kwamen, waren vriendelijk en legden alles goed uit. Ze werkten netjes en professioneel.

Gedurende het hele proces verliep de communicatie tussen ons en Middelkoop uitstekend. Hoewel de leverdatum een paar keer moest worden gewijzigd, was dit geen probleem. Middelkoop was duidelijk over wanneer de keuken geleverd en geplaatst zou worden. Bovendien werd al het afval en karton keurig opgehaald, wat we zeer waardeerden.

We waren tevreden met de levertijd van de keuken. De badkamer werd zelfs voor de oplevering geplaatst. Er was een klein aandachtspuntje toen de verkeerde kraan werd geleverd. We hadden een geborstelde kraan besteld, maar ontvingen een glanzende kraan. Gelukkig werd dit vlot opgelost en kregen we al snel een nieuwe kraan.

 We zijn erg tevreden over Middelkoop. De keuken is van uitstekende kwaliteit en het hele proces verliep soepel dankzij het deskundige en enthousiaste team. Ook de badkamer en het toilet zijn precies zoals we hadden gehoopt. We zouden Middelkoop zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een kwaliteitszaak met goede service.

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.