Skip to content

Familie Verlee

We hebben onze keuken bij Middelkoop gekocht, omdat onze zoon heel tevreden was over zijn aankoop daar.

Het gesprek met een van de adviseurs was heel fijn. Er werd echt geluisterd naar hoe wij het graag wilden hebben. We konden onze eigen ideeën neerleggen en daar werd alle tijd voor genomen. De adviseur kwam met andere inzichten, dacht heel erg mee en was heel gedreven in het uitleggen aan ons wat er wel en niet mogelijk was.

De keuken die we hebben gekocht stond ook in de showroom. Wel in een andere opstelling, maar we hebben alles kunnen bekijken in andere opstellingen of via staaltjes zoals bij het werkblad. Middelkoop heeft een breed assortiment. Er zijn in de showroom veel keukens te zien in verschillende kleuren en stijlen. Voor elk wat wils!

De montage ging goed. De tweede monteur wilde nog enkele aanpassingen maken om het mooi af te werken. Alles bleef ook netjes, geen bende zoals je nog weleens ziet. Het leveren van sommige apparaten duurde lang, daarom kregen we leenapparaten aangeboden.

Onze verwachtingen zijn overtroffen. Er zat best veel tijd tussen het uitkiezen en het plaatsen, tussendoor hebben we weleens veranderingen doorgevoerd. Dit was gelukkig helemaal geen probleem. De wasbak hebben we op advies van de adviseur wat aangepast. Net als de kraan, die is zwart geworden. Het is een prachtig geheel geworden!

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.