Skip to content

Familie Veltman

Onze ervaring met Middelkoop is uitstekend geweest.
Vanaf het allereerste bezoek voelden we ons zeer welkom en was de sfeer bijzonder gastvrij en gezellig. Elke afspraak was opnieuw leuk, en ondanks dat we er vaak terugkwamen – wel 5 of 6 keer – hebben we nooit het idee gehad dat we te veel waren.

Wat het assortiment betreft, dat is zeer uitgebreid. Alles wat we in gedachten hadden voor onze keuken, zoals kleuren, indeling en accessoires, kon worden gerealiseerd. De keuzemogelijkheden waren vrijwel eindeloos, waardoor we over ieder detail konden beslissen.

De communicatie met Middelkoop en andere betrokken partijen verliep uitstekend. Twee broers, de monteurs, werkten uiterst netjes en waren echte vakmensen. Zelfs kleine problemen werden direct opgelost, zoals een ondeugdelijk stripje van de buitenkeuken. Alles was geregeld voordat we het zelfs maar konden melden. Dit getuigt van een servicegerichte aanpak die we enorm waarderen.

Hans, met wie we gesprekken voerden, heeft het hele proces tot een gezellige dag gemaakt. Hij nam de tijd, dacht met ons mee en maakte keuzes makkelijker.

Omdat we in eerste instantie niet precies wisten wat we wilden, hebben we eerst de showroom bezocht. Ook om even te kijken wie het bedrijf is en een praatje te maken. We zijn toen echt met niets begonnen, enkel met de wens voor een groot eiland van 5 meter, waarvan we hoopten dat het mogelijk zou zijn.

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.