Skip to content

Familie Van Wijngaarden

De bouw van ons huis is een lang verhaal geworden. Onze eerste afspraak bij Middelkoop was dan ook 3 jaar voordat de keuken en badkamer daadwerkelijk geplaatst zijn. Doordat de aannemer een samenwerking heeft met Middelkoop zijn we bij hen terecht gekomen.
De showroom is dermate groot dat je ter plekke alle soorten stijlen kunt zien en daaruit makkelijk een keuze kunt maken. Zelf hadden we al een plaatje in ons hoofd hoe het zou moeten worden. In de showroom vonden we voor de keuken een frontje wat hier perfect bij aansloot.

Bij zowel de keuken als de badkamer zijn we zeer plezierig geholpen. Normaal gesproken kom je zo’n zaak binnen, wordt er een prijs op tafel gelegd en is het uitgangspunt: morgen is hij duurder. Hier niet! Eerst een offerte, daarna rustig de tijd om er over na te denken. Je wordt serieus behandeld en er wordt geen koehandel gespeeld.

Adriaan heeft geholpen bij het ontwerp, de opties en de praktische zaken zoals loopruimte in en om de keuken. In de showroom staan zoveel opstellingen dat er altijd een voorbeeld is om sommige situaties ook daadwerkelijk te bekijken.

De plaatsing van keuken en badkamer zijn erg goed gegaan. We hebben heel even een tijdelijke oven gekregen en enkele servicepunten zijn super snel opgelost.

Middelkoop is een echte aanrader, we zouden onze keuken en badkamer er weer kopen als het weer nodig is.

De badkamer hebben we met Danny samengesteld. Na onze eerste keus gingen we twijfelen. Danny nodigde ons uit om er opnieuw naar te kijken en achteraf hebben we een compleet andere badkamer gekocht. Het is eigenlijk een kopie van een opstelling uit de showroom.

Middelkoop onderscheid zich door zichzelf te zijn! Ze zijn pas tevreden als de klant tevreden is. 

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.