Skip to content

Familie van Veen – van Wijk

Vóór de bouw van ons huis hadden we nog niet van Middelkoop gehoord. Omdat onze aannemer Allure Bouw een samenwerking met Middelkoop heeft, hebben wij daar onze keuken, badkamer en vloer uitgezocht.
Middelkoop mocht tijdens de bouw al in huis zijn, waardoor voor oplevering van het huis de keuken en badkamer al geplaatst waren.

We zijn erg gastvrij ontvangen bij Middelkoop. De sfeer is prettig, de verkopers denken mee, stonden open voor onze ideeën en kwamen zelf ook met goede ideeën. Hoe de keuken eruit moest komen te zien, dat hadden we al bedacht. Samen met Eva zijn we tot een mooie en praktische keuken gekomen. Zo had zij het eiland anders ingetekend dan wij in gedachten hadden, maar daardoor kwam er meer ruimte vrij. We zijn enorm blij met het resultaat!

Doordat we met een vergunning bezig waren, zat er best veel tijd tussen de afspraken met Middelkoop. Maar iedere keer als we na een tijd weer terugkwamen, wisten ze wie we waren. Doordat iedere adviseur eigen klanten heeft, is er persoonlijk contact en weten ze waar ze mee bezig zijn.

Na plaatsing waren er een paar aandachtspuntjes die we doorgegeven hebben. Er kwam zeer snel een monteur om dat op te lossen. Als er al iets is, wordt dit heel snel afgehandeld.

Het is slim om open te staan voor de ideeën van de adviseur. Wij zijn ook bij andere partijen geweest, en het is juist fijn als er meegedacht wordt over de mogelijkheden die er zijn. Blijf daarom ook kijken of alles klopt en wel echt past in de omgeving waar je het geplaatst wilt hebben.

Wat betreft de vloer, we hebben bewust gekozen voor tegels omdat we vloerverwarming hebben. Als tweede optie hadden we PVC in gedachten, maar omdat we een open haard hebben leek het ons beter om voor tegels te gaan.

We raden Middelkoop graag aan. Onze (schoon)ouders zijn nu ook bezig met een badkamer en een keuken. Bij Middelkoop geldt afspraak is afspraak. En dat werkt zo fijn!

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.