Skip to content

Familie Van Os

Dit is onze tweede keuken die we bij Middelkoop hebben gekocht. De eerste beviel heel goed, zowel de kwaliteit van de keuken als de service van het bedrijf.”

Na 10 jaar dacht de makelaar die ons huis verkocht dat er een nieuwe keuken in zat. Dat zegt genoeg over de kwaliteit en uitstraling. In een ander huis hadden we een keuken waar we helemaal niet tevreden over waren, dus onze keuze om deze keer weer naar Middelkoop te gaan was snel gemaakt.

De gesprekken met de adviseur hebben we als heel goed ervaren. Men begreep wat we bedoelden; we waren op zoek naar een Scandinavische sfeer met een warme kleur. Daarin zijn nog verschillende kleuren te krijgen die we allemaal konden bekijken in de showroom. Dat geldt eigenlijk voor alles wat we hebben uitgekozen. We hebben wat opstellingen geprobeerd en aan de hand van de digitale tekeningen konden we prima zien hoe het er in ons huis uit zou gaan zien.

We zijn zeer tevreden met de functionaliteit en bruikbaarheid van de nieuwe keuken. Alles werkt zoals verwacht en voldoet aan onze behoeften.

De producten, diensten en aftersales zijn bij Middelkoop van hoge kwaliteit. Als je naar hen belt, weten ze gelijk wie er belt en welk project daarbij hoort. Toen we belden met een vraag over het werkblad, wisten ze gelijk welk blad er geleverd was en waar het gemonteerd zat. De keuken is 2 keer ingemeten, een keer voordat het gestuct was en een keer erna om te kijken of alles daadwerkelijk nog paste. Keurig!

Waar we ook erg blij mee waren, is de voorzichtigheid van de mensen die het kwamen leveren. De vloer werd netjes afgedekt om beschadigingen te voorkomen.

 Op basis van onze positieve ervaring zouden we Middelkoop zeker aanraden aan vrienden en kennissen.

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.