Skip to content

Familie van Lint

Blokland, de aannemer van het complex, gaf ons informatie over de invulling van de badkamer. Deze was ondergebracht bij Middelkoop in Culemborg.
Eenmaal in de showroom hebben we ook onze keuken daar uitgekozen. We hadden een bepaalde keuken in gedachten en deze stond, nagenoeg zoals we wilden, in de showroom opgesteld.

Het gesprek met adviseur Eva was informatief en positief. We konden alles vragen, niets was te veel. We zijn het hele proces keurig begeleid. De uitstraling van haar gaf ons vertrouwen. Ze wist waar ze over sprak en was erin thuis.

We hebben een heel licht huis met veel verschillende kleuren wit. Voor de keuken hebben we daarom bewust een mat-witte kleur gekozen, zodat het licht er niet te veel in weerkaatst wordt.

De plaatsing van de keuken was in twee dagen klaar. Een week nadat deze geleverd was, kwam de monteur om het te monteren. We hebben best een tijd op onze keuken moeten wachten. De eerste drie weken hebben we zonder keuken geleefd. Des te meer genoten we ervan toen hij geplaatst was.

De service, die is fantastisch. Echt perfect! Als er ergens een krasje op een deurtje zit, krijg je direct een nieuw deurtje. We hebben gekozen voor gerenommeerde merken. Daar waren uitgebreide mogelijkheden voor bij Middelkoop. Het is een kwaliteitswinkel, geen budgetwinkel. Dat merk je ook als je in de showroom bent, het straalt kwaliteit uit. Wij voelden ons er gelijk thuis.

Voor de badkamer zijn we geholpen door Danny. Die gaf goede suggesties en dacht met ons mee. Zo hadden we tegels uitgezocht welke later niet meer leverbaar bleken te zijn. Samen met Danny hebben we een alternatief uitgekozen, die we achteraf nog mooier vinden ook. De nazorg is ook echt heel goed. Met de levering kwam één van de twee badkamerspiegels kapot aan. Danny heeft zijn uiterste best gedaan om twee nieuwe spiegels met make-up spiegel erin te bemachtigen, wat uiteindelijk ook gelukt is.

De montage van zowel keuken als badkamer is perfect gegaan. Een man met ervaring, die we zijn gang moesten laten gaan en ook hij straalde vertrouwen uit!

Door de dames van de aftersales zijn we vriendelijk te woord gestaan en op de vraag of wij Middelkoop aanraden zeggen wij volmondig ‘ja’!

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.