Skip to content

Familie Van IJmeren

Middelkoop is een professioneel en klantvriendelijk bedrijf.
De showroom is ruim en overzichtelijk, ondanks het grote aantal aan opstellingen. Het maken van keuzes vonden we wat lastig, maar dat kwam doordat we niet helemaal dezelfde smaak hebben. Er zijn veel verschillende stijlen te zien in de showroom, evenals diverse materialen en apparaten. Sommige apparaten kun je zelfs testen, wat erg prettig is. We konden de keuken zeker naar onze wensen aanpassen; als we iets wilden veranderen, werd dat meteen geregeld. Bovendien dacht Hans goed met ons mee als we iets wilden wat niet mogelijk bleek te zijn.

Uiteindelijk hebben we een prachtig resultaat bereikt. We zouden Middelkoop zeker aanraden, omdat het bedrijf niet alleen tijdens het aankoopproces prettig is om mee te werken, maar ook daarna blijft Middelkoop zich inzetten voor de klant. Om eerlijk te zijn hebben we niet eens bij andere aanbieders gekeken; we zijn meteen bij Middelkoop beland. En de prijs vinden we erg redelijk.

Tijdens het bezorgen van onze keuken is er per ongeluk een wandplank beschadigd geraakt. Deze is dezelfde dag nog opnieuw besteld, zonder dat wij daar iets voor hoefden te doen.

Na de levering van de nieuwe wandplank is er meteen een afspraak gemaakt en is de plank keurig bij ons gemonteerd. Dit laat zien dat de service bij Middelkoop hoog in het vaandel staat.

Alle medewerkers die we zijn tegengekomen waren erg vriendelijk. We zijn geholpen door Hans Middelkoop, die zich enorm inzet voor elke klant. Ook de medewerkers van de planning- en serviceafdeling waren prettig om contact mee te hebben. Alles verliep op een soepele en efficiënte manier, zonder dat we ons opgejaagd voelden.

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.