Skip to content

Familie Van Gool

Toen we nog in Wijk bij Duurstede woonden, waren we al klanten bij Middelkoop, dankzij onze eerdere aankoop van een keuken en badkamer. We waren fan, ook vanwege hun service!
Toen we dit appartement kochten, was het zaak dat we weer naar Middelkoop zouden gaan. Helaas zaten we voor de badkamer en het toilet via de aannemer vast aan een andere leverancier. Uiteindelijk hebben we de keuken en alle inbouwkasten voor de (slaap)kamers en de berging bij Middelkoop gekocht. Een kennis deed de vloeren, anders hadden we dat ook bij hen gedaan.

Middelkoop staat voor ons synoniem aan betrouwbaarheid. Afspraken worden nagekomen, wat tegenwoordig bijzonder is. Het is een bedrijf dat degelijkheid uitstraalt. De adviseurs, zoals Hans Mulder voor de keuken en Jacob voor de kasten, zijn betrokken en denken goed mee. Het contact met Hans was prettig, vooral over de keukenindeling. Hij gaf deskundig advies met een vleugje humor. Eerlijkheid stond voorop, en dat hebben we gekregen. Middelkoop heeft zich weer bewezen in het bieden van passend advies, van de keukenopstelling tot aan de verlichting toe.

We waarderen de persoonlijke benadering. Hans grapte over het aanvragen van een horecavergunning vanwege de keukenindeling, hij adviseerde over verlichting met spotjes en zei ook eerlijk wat we beter niet konden doen. Het resultaat is een keuken die helemaal bij ons past, met topapparatuur zoals Bora en Miele, en handige details zoals een kruidenlaatje en koffiehoekje.

Ook voor de kasten in de berging kregen we goed advies, van Guido, tot in detail. Toen wij een accessoire hadden gezien voor aan de kast en hij daar niet bekend mee was, heeft hij dat allemaal toch weten te regelen.

Dat we geen aanbetaling hoefden te doen, is eigenlijk verbazingwekkend. Het getuigt van vertrouwen in de klant, wat elders zeldzaam is.

De showroom van Middelkoop is gigantisch. We kennen geen keuken- en badkamerzaak die groter is en meer keus heeft. Middelkoop is misschien niet de goedkoopste, maar zeker de beste. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel.

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.