Skip to content

Familie Van Endt – Bosklopper

Op aanraden van Allurebouw, de aannemer die ons huis gebouwd heeft, zijn we bij Middelkoop op bezoek geweest. We hadden daarvoor al eens bij een ander bedrijf ideeën opgedaan en deze meegenomen naar Middelkoop. We hadden een aantal wensen, en het zou praktisch zijn als Middelkoop dit kon realiseren. De badkamer kon dan in de planning van de bouw van Allure worden meegenomen. En dat is dus gelukt.

De eerste keer dat we een afspraak hadden, konden we nog naar de showroom. Daarna was dit door corona niet meer mogelijk en moesten we digitaal contact hebben. Het was fijn dat dit kon, maar we zijn blij dat ons eerste gesprek wel in de showroom was. Daar hebben we alles kunnen bekijken en uitzoeken.

Met Chris Schilt hadden we een lange afspraak waarin we alles hebben besproken. Op basis daarvan heeft hij een voorstel gemaakt en eigenlijk is het precies geworden zoals het nu geplaatst is. We hebben nog een paar kleine dingen aangepast. Omdat onze wastafel niet standaard was en op maat moest worden gemaakt, liet Chris ons ook enkele meubels zien die gemaakt zijn door de persoon die het maatwerk levert. Zo hadden we een idee van de kwaliteit, kleur en afwerking. Heel prettig waren de stalen die we opgestuurd kregen, zodat we daar onze accessoires bij uit konden zoeken.

We zijn erg blij met het ‘wastafel-eiland’ en de dubbele douche, heerlijk! Middelkoop verdient wat ons betreft een dikke 9! Ze zijn heel erg meedenkend en de kwaliteit is goed. We zijn erg tevreden, alles werkt zoals het moet. Er waren een paar kleine aandachtspuntjes, maar deze zijn supernetjes opgelost.

We vinden het vooral fijn dat er meegedacht werd in onze niet-standaard wensen. Toen we alles bij elkaar hadden gezocht en de grafische 3D-beelden via de computer konden zien, was het heel gaaf! We hadden er alle vertrouwen in dat het in het echt erg mooi zou worden. Een leuk klein detail is dat je je eigen drukplaat kan kiezen bij het toilet. Zo kan je alles nog persoonlijker maken!

Iedereen die hier op bezoek komt, vindt de badkamer en toiletten erg mooi. En dat hebben we te danken aan de experts en prima samenwerking met Middelkoop!

Middelkoop heeft onze verwachtingen beantwoord en super verwerkt in het eindresultaat. Zowel de badkamer, PVC-vloeren, tegels als kasten hebben ze perfect bij elkaar weten te combineren.

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.