Skip to content

Familie Van Dodewaard

We beschouwen Middelkoop als een fijne, betrouwbare en professionele partner.” Het assortiment en de beschikbaarheid van keukenaccessoires en -apparaten bij Middelkoop waren ruimschoots voldoende. In de showroom in Culemborg troffen we een uitgebreide selectie aan, zowel klassieke als moderne opties, waardoor er voor iedere smaak wat te vinden is. Het feit dat we er niet alleen onze keuken, maar ook onze badkamer en vloeren konden uitzoeken, maakte dat we met één partij zaken konden doen en daarmee het proces eenvoudig.

Wat betreft de communicatie met andere betrokken partijen, zoals aannemers en installateurs, namen we grotendeels zelf het voortouw. Samen met hen stemden we details af, met name wat betreft het slopen van de vloer en het oplossen van hoogteverschillen als gevolg van tegeldiktes. De vloermonteur was flexibel en is een dag eerder gekomen om alvast zijn eigen werk voor te bereiden en met ons mee te denken om zo tot het beste resultaat te komen. Ze stonden open voor last-minute wijzigingen om ervoor te zorgen dat alles correct werd uitgevoerd. Daarnaast hebben alle mensen die bij ons over de vloer zijn gekomen keurig gewerkt met veel oog voor detail.

Het prijsbeleid van Middelkoop was duidelijk en transparant, zonder onverwachte kosten. Eventuele extra kosten, zoals de extra voorbereidingen voor de vloer, werden correct en netjes afgehandeld. We zijn zeer te spreken over de flexibiliteit van het team, zowel op afstand als op locatie.

We hadden vooraf gehoord dat Middelkoop een goede en betrouwbare partij was, en dit beïnvloedde onze keuze om met hen verder te gaan. We waren al bekend met het bedrijf en begonnen onze zoektocht daar. Ondanks vergelijking met andere partijen, voelden we ons het meest op ons gemak bij Middelkoop.

Na de installatie van de keuken was er voldoende uitleg en instructie over het gebruik en onderhoud ervan. De keuken werd met alle benodigde handleidingen achtergelaten, en het gebruik ervan sprak voor zich.

Kortom, we zijn zeer tevreden met Middelkoop en bevelen ze van harte aan bij anderen!

Klantervaringen

We brengen met regelmaat de keukens, badkamers, vloeren en kasten van onze klanten in beeld. Daarbij vertelt de klant zelf hoe men de klantreis bij Middelkoop heeft ervaren. Wij noemen dat een klantervaring, want ons aanbod is (een) ervaring.